Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κλείνει τρομερή μεταγραφή ο Λουτσέσκου - Με αυτόν ο ΠΑΟΚ κάνει τεράστιο βήμα για πρωτάθλημα»!
| 2018-01-19 17:54:00

«Κλείνει τρομερή μεταγραφή ο Λουτσέσκου - Με αυτόν ο ΠΑΟΚ κάνει τεράστιο βήμα για πρωτάθλημα»!

Sportdog Team
«Κλείνει τρομερή μεταγραφή ο Λουτσέσκου - Με αυτόν ο ΠΑΟΚ κάνει τεράστιο βήμα για πρωτάθλημα»!

Ποιον φέρνει ο κόουτς του Δικεφάλου;

Στον Arena 89,4 φιλοξενήθηκε η μεγάλη δόξα του Ρουμανικού ποδοσφαίρου Άνχελ Ιορντανέσκου, μιλώντας για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρουμάνο επιθετικό Κλαούντιο Κεσερού, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τι δήλωσε στον Arena 89,4:

Για τον Κεσέρου που θέλει ο ΠΑΟΚ:

Είναι καλός μπροστά από την εστία, αξιοποιεί τις ευκαιρίες. Τα πήγε πολύ καλά, μπροστά στο τέρμα. Θα σας πω την αλήθεια, ο Ραζβάν κάνει πολύ καλή επιλογή και σας λέω κάτι σημαντικό είμαι σίγουρος ό,τι ο Ραζβάν τον εκτιμά γιατί είναι καλός και έξυπνος. Είναι ένας από τους καλύτερους Ρουμάνους προπονητές, τον εμπιστεύομαι και τον εκτιμώ ήταν κόουτς στην Εθνική Ρουμανίας 4 5 χρόνια.”

Για τον αν πιστεύει ότι θα βοηθήσει:

Είμαι σίγουρος σας λέω ξανά, αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να βάζει γκολ και ο Κεσερού θα το κάνει αυτό. Παίζει στην Λουντογκόρετς, αλλά τώρα το συμβόλαιο έληξε αν γίνει η μεταγραφή θα κάνει μεγάλο βήμα ο ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.”

Για τους υπάρχοντες επιθετικούς του ΠΑΟΚ και τις δφιαφορές και ομοιότητες.

Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, έχω μιλήσει με τον Ραζβάν λίγο, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι οι φίλαθλοι είναι εντυπωσιασμένοι με την πορεία της ομάδας.”

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και αν μπορεί να κάνει πορεία πρωταθλητισμού με αυτόν ο ΠΑΟΚ

Είναι πολύ έξυπνος, διαβάζει το παιχνίδι πολύ καλά, στην εθνική έκανε πολύ καλά πράγματα. Φέτος αλλάξαμε προπονητή στην Εθνική Ρουμανίας και ήταν στην λίστα. Κατά τη γνώμη μου είναι από τους καλύτερους Ρουμάνους κόουτς. Πραγματικά πίστευα ότι θα αναλάμβανε το πόστο, αλλά επέλεξαν άλλον.”

Για το στυλ παιχνιδιού του Ρουμάνου με την άφιξη του στον ΠΑΟΚ σε σύγκριση με το τωρινό:

Κάνει τα πάντα για την ομάδα χρειαζόταν χρόνο για να καταλάβει την ομάδα και αν εξοικειωθεί μαζί της. Τον σέβομαι πολύ τον Ραζβάν, με την Ραπίντ Βουκουρεστίου τα πήγαινε επίσης πολύ καλά. Όλοι οι φίλαθλοι της Ρουμανίας τον σέβονται και τον υποστηρίζουν πολύ.”

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags