Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μεγάλο στοίχημα για Μολέντο - Η κόκκινη γραμμή του Παναθηναϊκού και που τον δίνει!
| 2018-01-19 20:01:00

Το μεγάλο στοίχημα για Μολέντο - Η κόκκινη γραμμή του Παναθηναϊκού και που τον δίνει!

Sportdog Team
Το μεγάλο στοίχημα για Μολέντο - Η κόκκινη γραμμή του Παναθηναϊκού και που τον δίνει!

Πόσα χρήματα θα πάρει το Τριφύλλι;

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Ιντερνασιονάλ για την άμεση παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο (ο οποίος έχει υπογράψει προσύμφωνο με τους Βραζιλιάνους για το καλοκαίρι) συνεχίζονται και τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα βρουν άμεσα, αφού το χάσμα που τους χωρίζει έχει «γεφυρωθεί» σε μεγάλο βαθμό.

Το μεγάλο κέρδος των Πρασίνων είναι ότι έχει βρεθεί λύση για τα χρήματα που οφείλουν στον Μολέντο, ήτοι 150.000 ευρώ. Ο παίκτης θα χαρίσει τα μισά (75.000) και η Ιντερνασιονάλ θα καλύψει τα υπόλοιπα.

Το ζητούμενο πλέον για το Τριφύλλι είναι να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από την πώληση του Βραζιλιάνου και αυτό είναι το σημείο-κλειδί, που δεν έχει επιτρέψει ακόμα στις διαπραγματεύσεις να ολοκληρωθούν.

Η Ιντερνασιονάλ φέρεται να προσφέρει συνολικά 150.000 ευρώ για τον Μολέντο, ενώ ο Παναθηναϊκός αξιώνει 300.000. Φυσικά, από τη στιγμή που οι Πράσινοι «καίγονται», ενώ οι Βραζιλιάνοι έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση, φαντάζει πολύ πιθανό οι δυο ομάδες να τα βρουν κάπου στη μέση ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι από τη συμφωνία.

Στην ουσία αυτό που προσπαθεί να πετύχει το Τριφύλλι είναι να αποκομίσει ένα ποσό ανώτερο των 200.000 ευρώ προκειμένου να μείνουν στα ταμεία του όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την πώληση του Μολέντο. Άλλωστε, όπως επισημάναμε παραπάνω, οι 75.000 από το τελικό ποσό δεν λογίζονται ως κέρδος, αφού θα πάνε αυτόματα εξόφληση του παίκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags