Facebook Pixel Πρόταση από την Ιταλία για Βούβιτς και τα δεδομένα για βίλοτιτς
| 2018-01-19 21:50:00

Σκάει η «μπόμπα» στο Λιμάνι; «Τράμπα» που φέρνει εξελίξεις - Αυτός τελικά… θυσιάζεται

Sportdog Team
Σκάει η «μπόμπα» στο Λιμάνι; «Τράμπα» που φέρνει εξελίξεις - Αυτός τελικά… θυσιάζεται

Όλα τα μεταγραφικά ανοιχτά στον Ολυμπιακό.

Τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κυκλοφορούν και δεν αναφέρονται μόνο σε πιθανές προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, υπάρχει πρόταση από την Ιταλία, πιθανότατα της Βερόνα, για τον δανεισμό του Γιάγκος Βούκοβιτς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με οψιόν αγοράς. Μάλιστα, η οψιόν φέρεται να είναι μεγαλύτερη από τα συνολικό ποσό που είχε δώσει ο Ολυμπιακός στην Κόνιασπορ για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο διεθνής παίκτης δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες με την μέχρι στιγμής παρουσία του στον Ολυμπιακό, ενώ φαίνεται να μην υπολογίζεται ούτε από τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος τον έχει αφήσει εκτός αποστολής και στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει ως προπονητής της ομάδας. Συνεπώς, εάν η φημολογούμενη πρόταση είναι όντως τόσο συμφέρουσα για τους Πειραιώτες, αναμένεται ο Βούκοβιτς να αποτελέσει παρελθόν.

Ταυτόχρονα, στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού «έσκασε» και το θέμα του Μίλαν Βίλοτιτς, με τον οποίο οι πρωταθλητές φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία.

Ο Βίλοτιτς είναι 31 ετών και το συμβόλαιό του με την ελβετική Γκρασχόπερς λήγει το καλοκαίρι. Ένα από τα μεγάλα του πλεονεκτήματα είναι το γεγονός ότι πρόκειται για πολυσύνθετο παίκτη, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως «εξάρι», αλλά και δεξί μπακ.

Από τον Ολυμπιακό, πάντως, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνουν κάτι για τον Σέρβο στόπερ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούνται με την υπόθεση. Όπως και να έχει, σας έχουμε επισημάνει πολλάκις ότι για να γίνει μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους θα πρέπει πρώτα να φύγουν παίκτες. Εάν, λοιπόν, ο Βούκοβιτς αποχωρήσει, οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για στόπερ και δεν αποκλείεται ο εκλεκτός να είναι ο Βίλοτιτς, χωρίς φυσικά να μπορούμε να κάνουμε ασφαλή εκτίμηση την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags