Facebook Pixel Μοντέστο ο «Γάλλος Τοροσίδης»
| 2011-01-17 19:11:00

Μοντέστο ο «Γάλλος Τοροσίδης»

Μοντέστο ο «Γάλλος Τοροσίδης»

Τί κι αν κάποιοι τον θεωρούσαν. παλτό πολυτελείας και πιο αργό και από το ριπλέι; Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει αποδείξει το τελευταίο διάστημα ότι αποτελεί την επιτομή της συνέπειας στα θέλω του προπονητή του και παράδειγμα προς μίμηση για τους συμπαίκτες του.

Με παραστάσεις ετών από το Σαμπιονά και ένα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ στο βιογραφικό του, θα περίμενε κανείς να έχει «τουπέ» και να κρύβει μια «πριμαντόνα» μέσα του. Κάθε άλλο όμως.

Ο Μοντεστό, ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός τη φετινή χρονιά, σαν πιστός στρατιώτης, δίνει όλη του τη ψυχή σε όποια θέση του ζητηθεί να αγωνιστεί και το απολαμβάνει κιόλας.

Το πάθος του ξεχειλίζει και αυτό το αναγνωρίζουν τόσο οι φίλοι των ερυθρολεύκων όσο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον εκτιμάει σε πολύ μεγάλο βαθμό και δεν είναι λίγες οι φορές που τον φέρνει ως παράδειγμα προς. μίμηση σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Ερνέστο έχει. ερωτευθεί τον Φρανσουά Μοντέστο στο αγωνιστικό προφίλ του οποίου βλέπει έναν «Γάλλο Τοροσίδη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags