Facebook Pixel Sportdog.gr | «Άφωνοι» στην ΑΕΚ με Χιμένεθ πριν τον «τελικό» με Λάρισα - Τι έκανε ο Μανόλο και «πάγωσαν» όλοι
| 2018-01-19 23:30:00

«Άφωνοι» στην ΑΕΚ με Χιμένεθ πριν τον «τελικό» με Λάρισα - Τι έκανε ο Μανόλο και «πάγωσαν» όλοι

Sportdog Team
«Άφωνοι» στην ΑΕΚ με Χιμένεθ πριν τον «τελικό» με Λάρισα - Τι έκανε ο Μανόλο και «πάγωσαν» όλοι

Πανέξυπνος ο Ισπανός αλλά το timing δεν ήταν καλό...

Το καλύτερo διάστημα της καριέρας του στην ΑΕΚ βιώνει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μετά από έναν χρόνο παρουσίας του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, στη δεύτερη θητεία του, αποθεώνεται από διοίκηση, παίκτες και κόσμο.

Ωστόσο, η ατάκα του στη συνέντευξη που έδωσε σχετικά με το μέλλον του και το εάν θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, προκάλεσε εντύπωση, καθώς ο Ισπανός τα άφησε όλα ανοιχτά.

«Φυσικά και θα μπορούσα να μείνω για πολύ καιρό στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να υπάρχει ηρεμία, ώστε να ληφθούν κάποιες αποφάσεις. Αν η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσω εδώ, εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά. Αυτό όμως που θέλω καθημερινά είναι να δουλεύω για την ομάδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αφού στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα κρίνουν αν ένας προπονητής έχει κάνει καλά τη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά και μας άφησε όλους να ψαχνόμαστε.

Ο Χιμένεθ προφανώς και νιώθει πολύ «ισχυρός» λόγω της εικόνας και της πορείας της ΑΕΚ, ωστόσο είναι και κάπως ενοχλημένος, που ακόμα δεν τον έχουν καλέσει να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για την ανανέωση.

Ωστόσο, ο Μανόλο είναι πανέξυπνος και όχι μόνο ξέρει τι συμβαίνει εντός της ομάδας και το κλίμα που υπάρχει, αλλά είναι σε θέση να καταλαβαίνει, πως τα ματς που ακολουθούν σε Ελλάδα (Κύπελλο και πρωτάθλημα) και Ευρώπη μέσα στον επόμενο μήνα, είναι εξαιρετικά κρίσιμα και για το δικό του μέλλον.

Πάντως η δήλωση του, ειδικά λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο τελικό με την ΑΕΛ, προκάλεσε μία μικρή αμηχανία στους Κιτρινόμαυρους...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags