Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο παρασκήνιο για τον... αντι-Μολέντο: Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός και τον παίρνει ο ΠΑΟΚ;
| 2018-01-20 10:53:00

Απίθανο παρασκήνιο για τον... αντι-Μολέντο: Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός και τον παίρνει ο ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Απίθανο παρασκήνιο για τον... αντι-Μολέντο: Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός και τον παίρνει ο ΠΑΟΚ;

To sportdog.gr αποκαλύπτει το τρελό στόρι.

Από τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ ναυάγησε η υπόθεση Μολέντο, έχουν αρχίσει στην Τούμπα να κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις στόπερ.

Μάλιστα, όπως το sportdog.gr σας αποκάλυψε με χθεσινό ρεπορτάζ, το βάρος από τους ανθρώπους του Δικεφάλου έχει πέσει στην αγορά της Ιταλίας και η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αργότερα όταν διέρρευσε ότι εξετάζεται η περίπτωση του Ντε Μαϊό της Μπολόνια.

Ο 31χρονος άσος έχει καταγωγή από την Ιταλία, φέτος έχει 10 συμμετοχές στο Καμπιονάτο και παραχωρείται, με την «Gazzetta dello Sport» να θεωρεί φαβορί για την απόκτησή του την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, γράφεται ότι ο παίκτης προτιμάει τον ΠΑΟΚ από τις εναλλακτικές επιλογές που έχει στην πατρίδα του, όπως είναι η Σασουόλο.

Πάντως, ο συγκεκριμένος παίκτης είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά ελληνική ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε βάλει στο μάτι τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και μάλιστα οι Πράσινοι τον είχαν ως βασική επιλογή αν παραχωρούσαν τον... Ροντρίγκο Μολέντο!

Ήταν, φυσικά, ένα μεταγραφικό στόρι πριν την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου και πριν οι Πράσινοι ρίξουν το βάρος στην περίπτωση του Μπουρντίσο που τελικά δεν προχώρησε.

Το φοβερό, φυσικά, είναι ότι η περίπτωση του Ντε Μαϊό, που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε Φιορεντίνα, Άντερλεχτ, Τζένοα και Μπρέσια, είναι ότι απασχολεί ξανά ελληνική ομάδα και πάλι ως... αντι-Μολέντο, καθώς η περίπτωσή του προκρίθηκε για τον ΠΑΟΚ προφανώς όταν ναυάγησε οριστικά του Βραζιλιάνου.

Πάντως, δεν αποκλείεται να έχει γίνει η προεργασία από τον Δικέφαλο μέρες πριν, μιας και η πρώτη αναφορά ιταλικού Μέσου για τον συγκεκριμένο παίκτη και τον ΠΑΟΚ έγινε από το «Tuttomercatoweb» πριν μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags