Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μέλκας «ξηγήθηκε» σαν... Πέλκας – Κατέβασε ρολά κόντρα στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-20 17:25:00

Ο Μέλκας «ξηγήθηκε» σαν... Πέλκας – Κατέβασε ρολά κόντρα στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κον-troll και σουτ
Ο Μέλκας «ξηγήθηκε» σαν... Πέλκας – Κατέβασε ρολά κόντρα στον Άρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίθανη απόκρουση που στέρησε στους Θεσσαλονικείς τη νίκη.

Παλικαρίσια λευκή ισοπαλία στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας της Football League, Άρη απέσπασε η ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι Αρτινοί άντεξαν στην ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η φάση όμως που καριοχτύπησε τους πάντες σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Βαλεριάνος βρήκε πεδίο βολής στο ύψος της περιοχής και... κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ονόματι Ηλίας Μέλκας. Ο τελευταίος όμως εκτινάχθηκε στο δεξί του παραθυράκι και απέκρουσε σε κόρνερ τη βολίδα του ποδοσφαιριστή των κίτρινων.

Όπως καταλαβαίνετε και μόνο η δυνατότητα ομοιοκαταλήξιας του ονόματος του γκολκίπερ των Ηπειρωτών, δημιουργεί συνειρμούς. Γι'αυτό και αναφέραμε στον τίτλο τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ. Όχι για κάποιον άλλο λόγο...

Γιατί ο 27χρονος πορτιέρο ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Κόρινθο, Εθνικό Σερρών, Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανσερραϊκό. Πριν πάρει μεταγραφή για τον Καραϊσκάκη, πολιορκήθηκε από την ΑΠΕ Λαγκαδά, ενώ το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την αλβανική Σκεντερμπέου.

Απολαύστε την απόκρουση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags