Facebook Pixel Διαμαρτυρήθηκε για απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού ο Ουζουνίδης!
| 2018-01-20 19:40:00

Τρομερό ξέσπασμα Ουζουνίδη κόντρα στην Κέρκυρα – Φωνές για την απόφαση του διαιτητή… υπέρ του ΠΑΟ!

Sportdog Team
Τρομερό ξέσπασμα Ουζουνίδη κόντρα στην Κέρκυρα – Φωνές για την απόφαση του διαιτητή… υπέρ του ΠΑΟ!

Για ποιον λόγο... τρελάθηκε ο Έλληνας τεχνικός!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση παίρνοντας ευρεία νίκη επί της Κέρκυρας με 4-0.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν δυναμικά από νωρίς πραγματοποιώντας φανταστικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε γκολ των Δώνη (16’) και Γιόχανσον (33’).

Μάλιστα, το Τριφύλλι πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, το οποίο όμως ακυρώθηκε. Με το σκορ στο 1-0 ο Βιγιαφάνιες σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα. Ωστόσο, ο επόπτης έκρινε ότι ο Δώνης, που ήταν σε θέση οφσάιντ, επηρέαζε την φάση και ακύρωσε το γκολ.

Αυτή η εξέλιξη έκανε έξαλλο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που διαφώνησε με την απόφαση των διαιτητών.

Βλέποντας το γκολ να ακυρώνεται, ο τεχνικός των Πρασίνων ρωτούσε απορημένος τον τέταρτο διαιτητή «Τί έδωσε, μην μπορώντας να καταλάβει για ποιον λόγο δεν μέτρησε το τέρμα του Βιγιαφάνιες.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε ένα φάουλ στον χώρο του κέντρου και ο Ουζουνίδης εκνευρίστηκε με την απόφαση, παρά το γεγονός ότι ήταν υπέρ της ομάδας του!

Ο Έλληνας τεχνικός θεώρησε πως δεν υπάρχει φάουλ, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί ξανά στον τέταρτο και να του πει το εξής: «Γιατί δίνεις αυτό το φάουλ και δεν μέτρησες το γκολ; Θέλω να σφυρίζετε αυτά που βλέπετε»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags