Facebook Pixel Sportdog.gr | Νίκη χρυσάφι για τη Λαμία – Μίλησε ο... πάγκος κόντρα στον Αστέρα
| 2018-01-21 19:09:00

Νίκη χρυσάφι για τη Λαμία – Μίλησε ο... πάγκος κόντρα στον Αστέρα

Sportdog Team
Νίκη χρυσάφι για τη Λαμία – Μίλησε ο... πάγκος κόντρα στον Αστέρα

Η χρυσή αλλαγή του Τεννέ έδωσε τη νίκη στους Λαμιώτες.

Στις νίκες επέστρεψε η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος με τον Αστέρα να έχει την κυριαρχία και τις λιγοστές φάσεις που σημειώθηκαν. Οι Αρκάδες απείλησαν πρώτοι με τον Τσιλιανίδη στο 5', ενώ στο 28' είχαν δοκάρι ύστερα από κεραυνό του Κυριακόπουλου. Το δεύτερο ημίχρονο όμως είχε διαφορετική εικόνα. Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά, είχε δοκάρι στο 62' με τον Μπούτνικ και στο 72' άνοιξε το σκορ με τον Καραγιάννη. Πέντε λεπτά νωρίτερα όμως οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να προηγηθούν, χάνοντας διπλή ευκαιρία με Τόνσο και Κώτσιρα.

Ο Αστέρας βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 79' με τον Γκοντό, αλλά δεν μπόρεσε να επαναφέρει τις ισορροπίες. Έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το τρίποντο.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Το γκολ της Λαμίας μπήκε από γκάφα του τερματοφύλακα Αθανασιάδη.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Ορτέγκα (67' Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Πίτι (58' Ακόστα), Βάντερσον (80' Κουτρουμάνος), Μπούντνικ

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (75' Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ντούντου (81' Μαντίντα), Ισνάλντο, Μανιάς

Η ΦΑΣΗ Το δοκάρι στο 68' με τον Μπούτνικ, ο οποίος έπιασε κεφαλιά ψαράκι.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... H διαιτησία του Κατσικογιάννη και οι υποδείξεις των βοηθών, Τάτση και Κελαζόγλου δεν ξεσήκωσαν αντιδράσεις πέρα από τη φάση του γκολ, στο οποίο οι Αρκάδες φώναξαν, ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε χέρι.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ Ο Τεννές έριξε στο 67' τον Καραγιάννη και στο 72' χρίστηκε σκόρερ. Οπότε η χρυσή αλλαγή έβγαλε ασπροπρόσωπο τον έμπειρο τεχνικό.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν νικάει πάντα το φαβορί. Έτσι οι Αρκάδες έμειναν στην 6η θέση με 26 βαθμούς, ενώ η Λαμία με 19 πέρασε στη 12η θέση όπου συγκατοικεί με τον Παναιτωλικό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags