Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έκλεψε» βαθμό στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος!
| 2018-01-21 19:10:00

«Έκλεψε» βαθμό στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος!

Sportdog Team
«Έκλεψε» βαθμό στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος!

Μια τελική οι φιλοξενούμενοι και 1-1 με Παναιτωλικό!

Καλύτερος ήταν ο Παναιτωλικός σε ένα πολύ κακό πρώτο μέρος στο Αγρίνιο, με τον Πανιώνιο να μην έχει καν τελική! Το τέρμα του Μοράρ (25') άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης, ενώ μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ήταν οι αξιοσημείωτες στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά. Στο 25' λοιπόν είχαμε τραγικό λάθος του Γκιοατά, που στην καρδιά της άμυνας έκανε κεφαλιά, στρώνοντας την μπάλα στον Μοράρ που ξαφνιάστηκε και έκανε... τσαφ αρχικά, αλλά με τη δεύτερη πέτυχε τον στόχο του, νικώντας τον Κότνικ. Πραγματικά πολύ κακό το ματς στα πρώτα 40 λεπτά. Ένα γκολ (που προήλθε από γκέλα της άμυνας) συν ένα σουτ και μια εκτέλεση φάουλ για τον Παναιτωλικό που είναι ανώτερος και μια επίθεση της προκοπής για τον Πανιώνιο.

Στο 52` μετά από κακή αντίδραση των φιλοξενούμενων και πάσα του Μοράρ, ο Μάζουρεκ συνεργάστηκε με τον Ρόσα που βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και λόγω της αδράνειάς του τον πρόλαβε η αντίπαλη άμυνα, με την εικόνα του ματς να μην απέχει πολύ από αυτή του πρώτου μέρους: κακό ματς με ελάχιστες φάσεις. Ώσπου φτάσαμε στο 81'... Ο Σιώπης βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Λάμπρου με εξαιρετικό τελείωμα (έσκαψε την μπάλα) νίκησε τον Κυριακίδη, με τον Πανιώνιο να σκοράρει στην πρώτη του τελική! Στο μεταξύ, ο Κλέσιο που είχε μπει αλλαγή στο 84` τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή στο 88`, με το ματς να μην κρύβει άλλες συγκινήσεις στο τέλος...

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Η χρυσή αλλαγή του Γρηγορίου, ο Λάζαρος Λάμπρου έμελλε να κρίνει το ματς.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε τους γηπεδούχους σε 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Κυριακίδης, στόπερ οι Μιχάι και Ροντρίγκες, δεξιά ο Μαρινάκης και αριστερά ο Τσοκάνης. Στα χαφ οι Μάρκος Πάουλο και Μπεχαράνο, οργανωτής ο Μάζουρεκ, δεξιά ο Ρόσα, αριστερά ο Ντίας και μπροστά ο Μοράρ. Ο Ρόσα στο 73` πήρε τη θέση του Μάζουρεκ, στο 84` ο Ρόσα έδωσε τη θέση του στον Κλέσιο, ο οποίος όμως έπαιξε 3 λεπτά τραυματίστηκε και μπήκε στη θέση του ο Μπράβο. Από 4-3-3 σε 4-4-2 με ρόμβο ο Πανιώνιος, με Ντουρμισάι και Μασούρα μπροστά και πίσω τους ο Μπραχίμι, με Λάμπρου δεξιά και Μακρύλλο αριστερά, όταν ο τελευταίος μπήκε αντί του Γκιοάτα, ενώ νωρίτερα είχε μπει ο Λάμπρου στη θέση του Σπιριντόνοβιτς.

Στον Πανιώνιο, ο Μιχάλης Γρηγορίου παρέταξε την ομάδα σε 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ ο Κότνικ, στο κέντρο της άμυνας οι Γκιοατά και Μπανανά, αριστερά ο Σαραμαντάς και δεξιά ο Βλάχος. Αμυντικά χαφ οι Κόρμπος και Σιώπης, δεκάρι ο Σαββίδης, αριστερά ο Σπιριντόνοβιτς, δεξιά ο Μασούρας και μπροστά ο Ντουρμισάι. Στο β' μέρος, ο νεοαποκτηθείς Μπραχίμι πήρε τη θέση του Σαββίδη. Στο β` μέρος μπήκε ο Μπραχίμι αντί του Σαββίδη. 

Η ΦΑΣΗ: Μα φυσικά η ισοφάριση! Ο Πανιώνιος στην πρώτη του τελική ευτύχησε να σκοράρει!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ...: Δεν έκανε το μεγάλο λάθος ο Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Το ματς στο Αγρίνιο δεν... βλεπόταν, όμως αν μία ομάδα άξιζε το τρίποντο ήταν ο Παναιτωλικός που προδόθηκε όμως και πάλι από την άμυνα του.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ...: Ο Πανιώνιος ήταν... Killer! Oι κυανέρυθροι έκαναν πρώτη τελική στο 80`, σκόραραν με τον Λάμπρου και εν τέλει πήραν τον βαθμό, σε ένα ματς που δεν το άξιζαν, αλλά ήταν άκρως αποτελεσματικοί.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags