Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ματς της χρονιάς στα Γιάννενα! 2-2 μέσα σε 20 λεπτά!
| 2018-01-21 19:13:00

Το ματς της χρονιάς στα Γιάννενα! 2-2 μέσα σε 20 λεπτά!

Sportdog Team
Το ματς της χρονιάς στα Γιάννενα! 2-2 μέσα σε 20 λεπτά!

Μοιράστηκαν βαθμούς ΠΑΣ και Ατρόμητος, σε τρομερό ματς στους Ζωσιμάδες!

Ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς μέχρι τώρα πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, όπου ΠΑΣ και Ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, μένοντας στο 2-2.

Το παιχνίδι είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος, ένα για κάθε ομάδα (Κόντε και Ντάουντα, αντίστοιχα), αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κάναντι προηγήθηκε με πέναλτι του Ντάουντα στο 71', ύστερα από μαρκάρισμα του Τζημόπουλου στον Μπουσουλάζιτς, ωστόσο το ματς είχε... μέλλον.

Αυτό που συνέβη από το 87' κι έπειτα ήταν απίθανο. Στο 87' ο Κόντε βγήκε φάτσα με τον Γιαννιώτη και πλάσαρε εύστοχα για το 1-1, ενώ στο 89' ο Μπετρά εκμεταλλεύτηκε την ασταθέστατη απόκρουση του Γιαννιώτη και από κοντά έκανε το 2-1 για τον ΠΑΣ.

Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι οι Γιαννιώτες θα πάρουν τη νίκη με σπουδαία ανατροπή ήρθε ένα λάθος του Γιαννίκογλου στο 91' για να κρίνει την αναμέτρηση. Ο κίπερ του ΠΑΣ δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα εντός γηπέδου, αυτή του έφυγε από τα χέρια, ο Μπουσουλάζιτς την έκλεψε και έδωσε στον Καρασαλίδη, που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54' Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79' Μπετρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63' Χαλκιαδάκης), Κόντε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα (80' Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (82' Καρασαλίδης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags