Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα με νόημα από Μανόλο – Ζήτησε περισσότερη μαχητικότητα με Ολυμπιακό
| 2018-01-21 22:10:00

Μήνυμα με νόημα από Μανόλο – Ζήτησε περισσότερη μαχητικότητα με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Μήνυμα με νόημα από Μανόλο – Ζήτησε περισσότερη μαχητικότητα με Ολυμπιακό

Ο Ισπανός μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη γκέλα στη Λάρισα.

Μπορεί η ΑΕΚ να έφυγε με παράπονα για τη διαιτησία από τη Λάρισα, ο προπονητής της όμως κοιτάζει μόνο το αγωνιστικό μέρος, αφού γι'αυτό και μόνο είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. Γι'αυτό στην προπόνηση μετά την ισοπαλία με την ΑΕΛ ο Χιμένεθ μάζεψε τους παίκτες και τους εξήγησε τα κακώς κείμενα.

«Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και δεν καταφέραμε τον στόχο μας που ήταν να πάρουμε τη νίκη. Το αναγνωρίζω ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτό δεν μας βοήθησε στο παιχνίδι μας, όμως δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Ο αντίπαλός έπαιξε πολύ αμυντικά απέναντί μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έπρεπε να προσπαθήσουμε να παίξουμε περισσότερο από τα άκρα, να ανοίξουμε το παιχνίδι μας για να βρούμε χώρους. Ψάξαμε κάποια σουτ χωρίς καλές προϋποθέσεις και δεν καταφέραμε να γεμίσουμε σωστά την αντίπαλη περιοχή».

Στο τέλεος επισήμανε: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και στο αμυντικό κομμάτι και να βγάλουμε περισσότερη μαχητικότητα». Είναι ξεκάθαρο ότι η τελευταία του ατάκα αφορούσε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο την Τετάρτη, αφού στη συνέχεια τους κάλεσε να συγκεντρωθούν σε αυτό.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags