Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση Γκαρσία για παίκτες... ηθοποιούς!
| 2018-01-21 22:32:00

Φοβερή δήλωση Γκαρσία για παίκτες... ηθοποιούς!

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Γκαρσία για παίκτες... ηθοποιούς!

Οι δηλώσεις του Καταλανού στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Όσκαρ Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ξάνθη:

Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη και το 3-0 και τον χρόνο που θέλει για να φτιάξει το σύνολο του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την βελτίωση: Λοιπόν πάντα πιστεύω πως ένας νέος προπονητής θέλει 5-6 μήνες για τα αποτελέσματα σε μία ομάδα. Προσπαθούμε όμως τώρα εμείς να διορθώσουμε πράγματα πολύ πιο γρήγορα και είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια.

Για την συνέχεια που είναι δύσκολη και τα ματς με την ΑΕΚ: Έρχονται σχετικά σύντομα τα ματς αυτά. Είμαστε εδώ 2 εβδομάδες και κάτι και δεν είναι εύκολο. Τα πράγματα ήρθαν έτσι και θα προσπαθήσουμε την ομάδα και με την βοήθεια των φιλάθλων μας και θα τα δώσουμε όλα. Δεν ξέρουμε εάν θα φτάσουν αυτά για τις νίκες αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Για το εάν κέρδισε και κάτι άλλο εκτός από το ματς απόψεΣήμερα είχα αρκετές στγμές που απόλαυσα το παιχνίδι και το πως έπαιζε η ομάδα. Το πως παίζαμε. Οι παίκτες είναι σαν ηθοποιοί για να έρχεται ο κόσμος να διασκεδάζει με αυτό που παρουσιάζουν στο γήπεδο. Ο κόσμος είδε ένα πολύ καλό θέαμα σήμερα και σίγουρα αυτό με ικανοποιεί πολύ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags