Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανικός για τον αντι-Μολέντο στην Τούμπα - Απίστευτο σε ποιον έδωσε «διαταγή» ο Ιβάν!
| 2018-01-21 23:00:00

Πανικός για τον αντι-Μολέντο στην Τούμπα - Απίστευτο σε ποιον έδωσε «διαταγή» ο Ιβάν!

Sportdog Team
Πανικός για τον αντι-Μολέντο στην Τούμπα - Απίστευτο σε ποιον έδωσε «διαταγή» ο Ιβάν!

Στην… αγαπημένη του αγορά στρέφεται ο ΠΑΟΚ για στόπερ. Η εντολή του Ιβάν Σαββίδη, ο… σκιώδης διαμεσολαβητής και ο «μυστικός» σύμβουλος!

 

Αφού δεν κατέστη δυνατό να επέλθει συμφωνία με τον Ροντρίγκο Μολέντο, στον ΠΑΟΚ «ψάχνονται» ξανά για τον κεντρικό αμυντικό που θα αποτελέσει μαζί με τον Φερνάντο Βαρέλα το δίδυμο που θα οδηγήσει τον Δικέφαλο του Βορρά στο Πρωτάθλημα!

Τα πράγματα δεν είναι όμως και τόσο… εύκολα λόγω του ότι από τις αρχές Ιανουαρίου οι ασπρόμαυροι επικεντρώθηκαν σχεδόν αποκλειστικά στον Μολέντο, σε συνδυασμό με το ότι απομένουν μόνο δέκα ημέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι o ΠΑΟΚ έχει ενεργοποιήσει ξανά τις «άκρες» του σε Ρωσία και Ουκρανία όπως μαθαίνει το Sportdog.gr, σε μία αγορά δηλαδή που γνωρίζει καλά και ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ, αλλά και οι Γκερμάν Τσιστιακόφ, Μιρτσέα Λουτσέσκου!

Παρά το ότι ο Τσιστιακόφ έχει αποχωρήσει επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και 3,5 χρόνια, εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και αυτό δεν είναι μυστικό. Άλλωστε ο 47χρονος Λιθουανός ήταν αυτός που ήρθε σε συμφωνία με την Ρουμπίν Καζάν για τον δανεισμό του Κάρλος Σαμπράνο αλλά και αυτός που θα έχει σημαντικό ρόλο στο project για το νέο γήπεδο του Δικεφάλου του Βορρά, ανεξάρτητα από το αν η ιστορία με τον Περουβιανό στόπερ δεν είχε την επιθυμητή εξέλιξη, λόγω και του ότι ο ΠΑΟΚ έπρεπε να δώσει στο ρωσικό κλαμπ το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ εκτός των 500 χιλιάδων που έδωσε το καλοκαίρι, εάν κρατούσε τον ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν!

Αυτή τη φορά βέβαια ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει την εντολή στον Τσιστιακόφ να μην κάνει τα λάθη που έκανε στην περίπτωση του Σαμπράνο υπό την πίεση του χρόνου εάν τελικά επιλεγεί η λύση της Ρωσίας ή της Ουκρανίας, αλλά να εντοπίσει έναν ποδοσφαιριστή που εκτός του ότι θα είναι δυνατή η απόκτησή του, δεν θα χρειαστεί τον χρόνο που θα χρειαστεί ο Μάρσιο Αζεβέδο για να βρεθεί σε φουλ φόρμα!

Στην όλη ιστορία δεν αποκλείεται να έχει «εμπλοκή» και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, περισσότερο σε συμβουλευτικό ρόλο λόγω της μακράς θητείας του στο ουκρανικό πρωτάθλημα αλλά και του «δικτύου» του. Άλλωστε ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτός που μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον Ιβάν Σαββίδη για τον Μάρσιο Αζεβέδο, ενώ ήδη έχει βρεθεί στην Τούμπα δύο φορές και σύντομα θα βρεθεί και… τρίτη!

Η παρουσία πάντως του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ, αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να βρεθεί ο… αντί – Μολέντο, ύστερα από συζητήσεις του με τους Λούμπος Μίχελ και Ραζβάν Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags