Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος με την διαιτησία άσος της Ξάνθης: «Ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν το πέναλτι»!
| 2018-01-21 23:08:00

Έξαλλος με την διαιτησία άσος της Ξάνθης: «Ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν το πέναλτι»!

Sportdog Team
Έξαλλος με την διαιτησία άσος της Ξάνθης: «Ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν το πέναλτι»!

Άφησε απίστευτες αιχμές για τον διαιτητή!

Η Ξάνθη διαμαρτύρεται για το εις βάρος της πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Καραντώνης στην ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Γι' αυτόν τον λόγο ο Πάμπλο Ντε Λούκας ήταν έξαλλος με την συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας ότι μόνο ο διαιτητής είδε το πέναλτι, ενώ ακόμα και οι πάικτες του Ολυμπιακού σταμάτησαν γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε σφυρίξει!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

«Νομίζω καθοριστικό είναι το πρώτο γκολ, στο οποίο μόνο ο διαιτητής είδε το πέναλτι. Είναι προφανώς ότι είναι καλύτερη ομάδα, παίζουν εντός έδρας. Ούτε οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν το πέναλτι. Όλοι σταμάτησαν γιατί κανείς δεν κατάλαβε τι σφύριξε. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν πολύ δύσκολο.

Είμαστε μικρή αριθμητικά ομάδα αλλά δουλεύουμε πολύ και με το ίδιο στυλ και ιδέα. Έχουμε μικρούς ηλικιακά παίκτες, πρέπει να βελτιωνόμαστε και να κοιτάμε βήμα βήμα. Είναι ένα μάθημα το σημερινό ματς και θα το έχουμε ως παράδειγμα στο επόμενο παιχνίδι. Δουλεύουμε πάνω στην ίδια φιλοσοφία την οποία έχει η ομάδα. Παίξαμε με πολλούς νέους παίκτες και είναι σημαντικό, οφείλουμε να τους βοηθήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags