Facebook Pixel Δε θέλει και πολύ να τη δει Έλληνας... Ιμπραΐμοβιτς
| 2011-01-17 19:45:00

Δε θέλει και πολύ να τη δει Έλληνας... Ιμπραΐμοβιτς

Δε θέλει και πολύ να τη δει Έλληνας... Ιμπραΐμοβιτς

«Χθες το βράδυ μου είπαν ότι έχει 10-15 προσκλήσεις από ΜΜΕ για να μιλήσει» είπε ο Τάκης Λεμονής στη προσπάθεια του να καταγράψει το βαθμό της «Μητρογλομανίας» στην οποία έχει περιέλθει η χώρα από το βράδυ της Κυριακής.

Ο Κώστας Μήτρογλου με τα δύο γκολ που πέτυχε στο Κλεάνθης Βικελίδης έστρεψε για μια ακόμα φορά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Αλλά το να πέφτουν όλα τα ΜΜΕ πάνω στον Κωστάκη το μόνο που θα καταφέρουν είναι να του φουσκώσουν κι άλλο τα μυαλά και μετά άντε να τα μαζέψεις. Αυτό το ξέρει καλύτερα απ' όλους ο Τάκης Λεμονής αφού τον είχε παίκτη και στον Ολυμπιακό και έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια. προστασίας του.

Ο «Μήτρο» καλώς ή κακώς, έχει τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, σε βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πατάει και με τα δυο πόδια στη γη. Αυτοί που τον γνωρίζουν λένε ότι δεν θα πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση αν βγει σε καμιά συνέντευξή του και πετάξει κανένα «είμαι ο Έλληνας Ιμπραΐμοβιτς» ή «εγώ είμαι για Ρεάλ Μαδρίτης» και άλλα παρόμοια.

Αυτό ακριβώς θέλει να προλάβει ο Τάκης Λεμονής και λέγεται ότι θα του «κόψει» το πολύ μπλα μπλα σε εφημερίδες, τηλεόραση, ιστοσελίδες και περιοδικά. Ο «Σερ» είναι της άποψης ότι πρώτα θα σωθεί ο Πανιώνιος και μετά ας κάνουν οι παίκτες και ειδικά ο Μήτρογλου, όσες δηλώσεις θέλουν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags