Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλτμαν: «Πρέπει να βρούμε τη λύση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή»
| 2018-01-22 13:59:00

Άλτμαν: «Πρέπει να βρούμε τη λύση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή»

Sportdog Team
Άλτμαν: «Πρέπει να βρούμε τη λύση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή»

Γιατί είναι προβληματισμένος ο Ισραηλινός;

Ικανοποιημένος με τη συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού κι όχι μόνο με το δικό του γκολ εμφανίστηκε ο Όμρι Άλτμαν, μιλώντας στην «ΠΡΑΣΙΝΗ». Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, που πέτυχε το τέταρτο γκολ στο 4-0 του «τριφυλλιού» επί της Κέρκυρας το Σάββατο, υπογράμμισε πως επιτέλους οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν ένα παιχνίδι εύκολα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Όμρι Άλτμαν στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»:

«Τελικά καταφέραμε να κάνουμε τα πράγματα εύκολα για εμάς. Δεν δυσκολευτήκαμε στη διάρκεια του αγώνα, είχε πολύ καλή απόδοση όλη η ομάδα. Τώρα θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα και κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια να έχουμε την ίδια απόδοση. Τότε όλα θα είναι καλά για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Άλτμαν.

Όσο για το τι φταίει και ο Παναθηναϊκός έχει διαφορετικό πρόσωπο μακριά από τη Λεωφόρο, σχολίασε:

 

«Το έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν, είναι λογικό κάθε φορά να ρωτάτε για αυτό. Δεν ξέρω πραγματικά ποια είναι η διαφορά, αλλά πρέπει να βρούμε τη λύση και να κερδίζουμε εκτός έδρας. Θα πρέπει να αρχίσουμε να το κάνουμε από το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

 

Για τη χρησιμοποίηση του Δώνη ως φορ, είπε: «Έκανε πολύ καλή δουλειά, πέτυχε ένα γκολ, θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο. Αυτή τη στιγμή, είναι η λύση για εμάς. Ο Μόλινς είναι εκτός, ο Πίσπας είναι άρρωστος οπότε έδωσε τη λύση. Προσπαθούμε στις προπονήσεις να δουλέψουμε, όπως είδατε στον αγώνα με την Κέρκυρα τα πήγαμε καλά».

Τέλος, για το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε να έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα στο ματς με την Κέρκυρα, απάντησε: «Όταν σκοράρεις στο πρώτο τέταρτο, τότε όλη η πίεση, όλες οι σκέψεις, όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου δεν μετράνε. Εμείς το κάναμε εύκολο κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμάς…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags