Facebook Pixel Κινδυνεύει να χάσει Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη ο Παναθηναϊκός - Sportdog.gr
| 2018-01-22 22:30:00

Στον αέρα το deal με ΠΑΟΚ - Γιατί το Τριφύλλι βάζει «πάγο» - Κίνδυνος να πάνε αλλού οι παίκτες!

Sportdog Team
Στον αέρα το deal με ΠΑΟΚ - Γιατί το Τριφύλλι βάζει «πάγο» - Κίνδυνος να πάνε αλλού οι παίκτες!

Απρόσμενη εξέλιξη στην... κλεισμένη συμφωνία; 

Με τον χρόνο να πιέζει τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε πωλήσεις και τα διάφορα εσωτερικά θέματα (οφειλόμενα και προσφυγές), τα μεταγραφικά ζητήματα του Τριφυλλιού έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά την «πράσινη» επικαιρότητα.

Πάντως, οι περιπτώσεις των Δημήτρη Κωνσταντινίδη (ως ελεύθερο) και Γιάννη Μυστακίδη (με δανεισμό) δεν έχουν εγκαταλειφθεί, αφού οι συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τους δυο παίκτες συνεχίζονται, παρά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Από την πλευρά των Πρασίνων, διαψεύστηκε σήμερα η φημολογία ότι έχoυν καταλήξει σε συμφωνία με τον Δικέφαλο για τους δυο ποδοσφαιριστές και καλό θα είναι να κρατάμε… μικρό καλάθι αναφορικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι η τελική κίνηση του Παναθηναϊκού, για να οριστικοποιηθεί η φημολογούμενη συμφωνία, να γίνει στα τέλη του μήνα, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στα «μέτωπα» των πωλήσεων και των προσφυγών.

Παρ' όλα αυτά, δεν είναι απαραίτητο ότι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει το Τριφύλλι. Ο Δικέφαλος «ψάχνεται» έτσι κι αλλιώς να παραχωρήσει τους δυο παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι εξετάζει και άλλες πιθανές προτάσεις.

Συνεπώς, δεν είναι καθόλου απίθανο το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να μην προλάβει και οι Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης να καταλήξουν αλλού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags