Facebook Pixel Γι’ αυτό «τρελάθηκαν» στον Ολυμπιακό με Σιδηρόπουλο - Sportdog.gr
| 2018-01-23 09:35:00

Γι’ αυτό «τρελάθηκαν» στον Ολυμπιακό - Το καπνογόνο, η μπουνιά και η... βουτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γι’ αυτό «τρελάθηκαν» στον Ολυμπιακό - Το καπνογόνο, η μπουνιά και η... βουτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Tι θυμούνται στο Λιμάνι και... αφρίζουν!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον πέντε παιχνίδια(!) έχουν να θυμούνται -όπως λένε στον Ολυμπιακό- με διαιτησίες του Τάσου Σιδηρόπουλου, που τον κατέστησαν παντελώς ανεπιθύμητο στους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας.

Γι' αυτό και η θέση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ μετά τον ορισμό του Δωδεκανήσιου στο ντέρμπι Κυπέλλου με την Ενωση ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι πλούσιο το ιστορικό του με απαράδεκτες διαιτησίες εναντίον μας»!

Στο Λιμάνι ακόμα «βράζουν» με όσα έγιναν στο ματς του α' γύρου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όταν σφύριξε συνολικά 24 φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού (έναντι μόλις 7 κατά της ΑΕΚ) εκ των οποίων τα 12 στο πρώτο 45λεπτο (μόλις 2 εναντίον της Ενωσης).

Όπως σημειώνουν, μάλιστα, οι Πειραιώτες, στο 0-0 με την Μπαρτσελόνα υποδείχτηκαν εναντίον τους μόλις 9 φάουλ, κάτι που αποτυπώνει και τις προθέσεις του Ελληνα διαιτητή.

Δόλο του χρεώνουν επίσης για τη χρονική στιγμή που επέλεξε να διακόψει εκείνο το ματς για τη ρίψη δακρυγόνων στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Η ατμόσφαιρα είχε γίνει «βαριά» από τα χημικά πολύ πριν να μειώσει η ΑΕΚ σε 1-2 με τον Χριστοδουλόπουλο, όμως ο διαιτητής άφησε το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

Ουσιαστικά, στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι η ΑΕΚ «μπήκε» ξανά στο παιχνίδι χάρη και στην ανοχή του διαιτητή να κάνει τα... στραβά μάτια σε μια σαφή και οφθαλμοφανή παράβαση των κανονισμών και υπό συνθήκες, που σίγουρα δεν διασφάλιζαν την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Σιδηρόπουλος έκανε τα... στραβά μάτια στη δημιουργία από τους οπαδούς της ΑΕΚ μη ομαλών συνθηκών διεξαγωγής εντός ντέρμπι, όπως ισχυρίζονται στο Λιμάνι. Συγκεκριμένα, το 2010 δεν διέκοψε την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ όταν ένα καπνογόνο έκαιγε... ανενόχλητο μέσα στη μικρή περιοχή του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα, έχοντας την ανοχή του διαιτητή και με τους Ερυθρολεύκους να μην μπορούν να αμυνθούν σωστά, οι Κιτρινόμαυροι σκόραραν στο 90ό λεπτό με τον Μπλάνκο και πήραν τη νίκη με 1-0...

Ακόμα, ο Δωδεκανήσιος ρέφερι δεν είδε ποτέ τη γροθιά-αποβολή του Πατίτο στον Φιγκέιρας το 2016, ενώ την ίδια χρονιά είχε «εφεύρει» πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι «αιωνίων», σε οφθαλμοφανή «βουτιά» του Βιγιαφάνιες μπροστά από τον Μποτία...

Εξάλλου, προκατειλημμένη εναντίον τους θωρούν στον Πειραιά ότι ήταν η διαιτησία του Σιδηρόπουλου και στον τελικό του Κυπέλλου του 2016 κόντρα στην ΑΕΚ. Θεωρούν ότι σφύριξε ακριβώς όπως θα... επιθυμούσε ο τότε υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος ανέβαλε με αποφάσεις τους επί ενάμιση μήνα τη διεξαγωγή του τελικού προκειμένου να οριστεί από την ΕΠΟ και τη ΚΕΔ η τριάδα των διαιτητών που εκείνος είχε στο μυαλό του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags