Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες στον Ολυμπιακό για τον αντι-Βούκοβιτς - Sportdog.gr
| 2018-01-23 11:50:00

Φούντωσαν οι φήμες στο Λιμάνι για τον αντι-Βούκοβιτς - Ο παλιός, ο άπειρος και το σούπερ ταλέντο!

Sportdog Team
Φούντωσαν οι φήμες στο Λιμάνι για τον αντι-Βούκοβιτς - Ο παλιός, ο άπειρος και το σούπερ ταλέντο!

Τι έχει ζητήσει ο Όσκαρ Γκαρσία για το κέντρο της άμυνας. 

Ο Όσκαρ Γκαρσία έχει ζητήσει την απόκτηση ενός στόπερ, που θα έρθει για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τη Βερόνα

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και γι’ αυτό στον Τύπο κάνουν… παρέλαση ένα κάρο ονόματα ως υποψήφιοι στόχοι των Πειραιωτών.

Μία από τις περιπτώσεις που ακούγονται έντονα τις τελευταίες ώρες είναι κι αυτή του Βλαντ Κίρικες, του 29χρονου αμυντικού της Νάπολι. Πρόκειται για έναν πολύ καλό αμυντικό που οι πρωταθλητές προσπάθησαν να αποκτήσουν και κατά το παρελθόν δίχως επιτυχία. Πάντως, τώρα οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές, αφού ο έμπειρος στόπερ δεν υπολογίζεται και παραχωρείται από την ιταλική ομάδα.

Παράλληλα, δυναμικά στο προσκήνιο έχει μπει και το όνομα του Βραζιλιάνου Ντόρια της Μαρσέιγ, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζεται από την ομάδα του. Ωστόσο, πρόκειται για έναν στόπερ σχετικά άπειρο (23 ετών) που μάλλον δεν ταιριάζει στα «θέλω» του Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος προτιμάει έναν αμυντικό με περισσότερες παραστάσεις.  

Πάντως, ο Καταλανός κόουτς έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι δεν είναι δογματικός. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι το πιθανότερο είναι αύριο να ξεκινήσει βασικός απέναντι στην ΑΕΚ ο Αλμπέρτο Μποτία, παρότι έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση ότι ο Ισπανός είναι «φευγάτος».  

Την ίδια στιγμή και σχετικά με έναν παίκτη από την Ελλάδα που φέρεται να έχει «γυαλίσει» στον Ολυμπιακό, τον Δημήτρη Μελιόπουλο, της Ξάνθης, είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις που απασχολούν τους πρωταθλητές από τη Super League.

Δεν ισχύει, μάλιστα, ότι ο 17χρονος άσος «έβγαλε τα μάτια» των Πειραιωτών στο τελευταίο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη», μιας και μικρός δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Πάντως, ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να απασχολήσει στο μέλλον πιο σοβαρά, αν και εφόσον συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.   

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags