Facebook Pixel «Πολύ καλύτερος από τον Μολέντο ο Χατσερίντι για τον ΠΑΟΚ» - Sportdog.gr
| 2018-01-23 15:03:00

Δήλωση που θα «ρίξει» την Τούμπα: «Πολύ καλύτερος από τον Μολέντο αυτός ο στόπερ για τον ΠΑΟΚ»!

του Γιώργου Κτενά
Δήλωση που θα «ρίξει» την Τούμπα: «Πολύ καλύτερος από τον Μολέντο αυτός ο στόπερ για τον ΠΑΟΚ»!

«Σκληρός, ηγέτης, δυνατός».

Καλύτερος στόπερ από τον Μολέδο αλλά με το μειονέτκημα ότι δεν γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με τον Βραζιλιάνο του Παναθηναϊκού, είναι σύμφωνα με το Λευτέρη Ντανοβασίλη ο Εβγέν Χατσερίντι.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Kingbet, που γνωρίζει άριστα το ουκρανικό ποδόσφαιρο, έκανε λόγο στις δηλώσεις του στο sportdog.gr για έναν ποδοσφαοριστή με ηγετικά χαρακτηριστικά, πολύ καλό με την μπάλα στον αέρα και στα πόδια, αλλά αργό.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ντιναμό Κιέβου, αλλά και στο γεγονός ότι θα είναι εύκολη για εκείνον η παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν τελικά συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας.

«Σκληρός, ηγέτης, δυνατός. Είναι καλός παίκτης αλλά δεν είναι γρήγορος, αργός είναι. Βέβαια και με τον Μολέδο που επεδίωξαν να αποκτήσουν, δεν έδειξαν ότι θέλουν ένα γρήγορο στόπερ αλλά κάποιον με ηγετικά χαρακτηριστικά. Τελειώνει το συμβόλαιό του με την Ντιναμό Κιέβου, δεν θέλει να το ανανεώσει και υπάρχει θέμα. Είναι και σε παράξενη περίοδο στην ομάδα με τις ανανεώσεις συμβολαίων, δεν δίνουν χρήματα κ.λπ., και είναι κάπως δύσκολη η κατάσταση», ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog.gr.

To γεγονός ότι δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Ουκρανίας μπορεί να είναι πρόβλημα;

«Γενικά είναι ένα θέμα αυτό, καθώς συνήθως δεν μιλάνε ξένες γλώσσες και υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό το ζήτημα. Αλλά στην ηλικία που είναι και με την πείρα που κουβαλάει, δεν θα υπάρξει θέμα προσαρμογής. Θα είναι διαφορετικό βέβαια να πάει σε μια ομάδα που δεν θα γνωρίζει κανέναν, αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι ηγέτης σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί».

Μπορεί να ταιριάξει στον ΠΑΟΚ;

«Από ο,τι βλέπω οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ψάχνουν για ένα βαρύ κορμί στα στόπερ. Είναι πολύ καλός στον αέρα, αλλά και με την μπάλα κάτω. Δεν κάνει εύκολα το λάθος. Αν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, θα είναι σίγουρα βασικός, θα είναι εύκολο για τον Χατσερίντι το ελληνικό πρωτάθλημα».

Τέλος, Λευτέρη, θέλω να μου πεις σε σχέση με τον Μολέδο, που το όνομά του βρέθηκε για αρκετό καιρό στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αν είναι καλύτερος παίκτης ή όχι.

«Συνολικά ναι, είναι καλύτερος, αλλά ο Μολέδο γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρόβλημα του Χατσερίντι τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι τραυματίζεται εύκολα. Με τον Ρεμπρόφ, μάλιστα, δεν τα πήγαινε καλά, τον είχε στείλει και στη δεύτερη ομάδα, καθώς θεωρούσε ότι υποστήριζε ότι ήταν τραυματίας χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε πολλές συμμετοχές».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags