Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι «εκλεκτοί» του Γκαρσία για ΑΕΚ - Τι αποφάσισε για Οφόε και Ομάρ
| 2018-01-23 20:40:00

Οι «εκλεκτοί» του Γκαρσία για ΑΕΚ - Τι αποφάσισε για Οφόε και Ομάρ

Sportdog Team
Οι «εκλεκτοί» του Γκαρσία για ΑΕΚ - Τι αποφάσισε για Οφόε και Ομάρ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη μάχη του Κυπέλλου.

Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε στου Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Τετάρτης, κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των γνωστών, δεν προέκυψαν για τους «ερυθρόλευκους» με τον Όσκαρ Γκαρσία να δουλεύει εντατικά πάνω στο κομμάτι της τακτικής με τους ποδοσφαιριστές του και ακολούθως να ανακοινώνει την αποστολή του ντέρμπι, η οποία δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις.

Από αυτή απουσιάζουν τελικά οι Οτζίτζα Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται και ο νέος τερματοφύλακας Ίβουσιτς, αλλά και οι Βρουσάι – Νικολάου που θα καλύψουν τις δύο θέσεις των μικρών.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βρουσάι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags