Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελό» παρασκήνιο με Μαυροπάνο - Ποιος «έβγαλε» 100.000 ευρώ από τη μεταγραφάρα;
| 2018-01-23 23:01:00

«Τρελό» παρασκήνιο με Μαυροπάνο - Ποιος «έβγαλε» 100.000 ευρώ από τη μεταγραφάρα;

Sportdog Team
«Τρελό» παρασκήνιο με Μαυροπάνο - Ποιος «έβγαλε» 100.000 ευρώ από τη μεταγραφάρα;

Πολλοί πανηγυρίζουν με το... άλμα του Έλληνα άσου στην Άρσεναλ.

Χωρίς αμφιβολία η είδηση της μεταγραφής του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στην Ελλάδα, αλλά και στην Αγγλία, αφού δεν ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν να ολοκληρώσει ένα τέτοιο deal η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο ΠΑΣ έβαλε στα ταμεία του το ποσό των 2.150.000 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έλληνα αμυντικό και φυσικά άνοιξε νέες πόρτες στην αγορά, καθώς το όνομά του ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη, όπως μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Ο ισχυρός άνδρας των Γιαννιωτών αναφέρθηκε στην σπουδαία μεταγραφή του 20χρονου, μιλώντας για την περίοδο που τον έφερε ο ίδιος στον ΠΑΣ, κάνοντας λόγο για "δικό του παιδί".

Φυσικά, αξίζει να αναφερθεί ότι παρότι ο ίδιος ο Χριστοβασίλης πίστευε πολύ τον Μαυροπάνο, το συμβόλαιο του παίκτη δεν ξεπερνούσε τις 20.000 ευρώ, ενώ από την εν λόγω μεταγραφή είχε και προσωπικό όφελος.

Ποιο ήταν αυτό; Ο πρόεδρος του ΠΑΣ πήρε το 5% από την μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, ήτοι περίπου 105.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως εκτός από τον ΠΑΣ, βγήκε και ο ίδιος αρκετά ωφελημένος από αυτή την εξέλιξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags