Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση από Βαρέλα - «Χαρούμενος για ένα λάθος» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-23 23:46:00

Φοβερή δήλωση από Βαρέλα - «Χαρούμενος για ένα λάθος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση από Βαρέλα - «Χαρούμενος για ένα λάθος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπόσχεση του αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK tv:

Είσαι από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο, έκανες ένα λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι και όλο το γήπεδο σε αποθέωσε. Πως ένιωσες εκείνη τη στιγμή;

Ένιωσα πολύ καλά, ήταν κάτι που δεν περίμενα καθώς όταν κάνεις ένα λάθος, οι άνθρωποι εδώ δείχνουν δυσαρέσκεια. Αλλά μετά από την αντίδρασή τους, είμαι πολύ χαρούμενος, βλέπω μόνο μπροστά και θέλω να δουλέψω ώστε να γίνω δυνατότερος και να μην ξανακάνω κάτι παρόμοιο.

Πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, είσαι έτοιμος για τρία παιχνίδια σωματικά και πνευματικά σε μια εβδομάδα, καθώς το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν παίζει στην Ευρώπη, δεν σας είχε δώσει την ευκαιρία να το ζήσετε μέσα στη σεζόν.

Νομίζω πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι καθώς και πέρσι αντιμετωπίσαμε παρόμοιες καταστάσεις με τρεις αγώνες σε μια εβδομάδα. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό καθώς το Κύπελλο είναι στόχος μας όπως και το πρωτάθλημα. Σήμερα θα ξεκουραστούμε καλά και αύριο θα είμαι έτοιμοι για το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags