Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ νέα για Ολυμπιακό! Εξελίξεις με τον «κομμένο», ξεφορτώνεται μεγάλο συμβόλαιο
| 2018-01-24 00:10:00

Σούπερ νέα για Ολυμπιακό! Εξελίξεις με τον «κομμένο», ξεφορτώνεται μεγάλο συμβόλαιο

Sportdog Team
Σούπερ νέα για Ολυμπιακό! Εξελίξεις με τον «κομμένο», ξεφορτώνεται μεγάλο συμβόλαιο

Δημοσιεύματα και για δεύτερη αποχώρηση.

 

Εξελίξεις με το θέμα του Εμάνουελ Εμενίκε αναμένεται να υπάρξουν σύντομα στον Ολυμπιακό, καθώς σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται έντονη κινητικότητα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του έχει ήδη αρχίσει να… ψάχνεται για να του βρει ομάδα και να λύσει έτσι το μεγάλο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που σίγουρα θα χαροποιήσει τους Πειραιώτες, αφού ο Εμενίκε πληρώνεται αδρά και δεν υπολογίζεται από την ομάδα.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα στην Τουρκία, πως εκτός από την Μπράγκα υπάρχει κι άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας. Πρόκειται για την Αντάλιασπορ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνάς της, με τον προπονητή της Χαμζά Χαμζάογλου να έχει τον 26χρονο πρώτο στη λίστα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, η τουρκική ομάδα έχει χτυπήσει ήδη την… πόρτα του Ολυμπιακού, προκειμένου να μάθει για την τιμή του Φιγκέιρας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags