Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρέμασε τα παπούτσια του πρώην ερυθρόλευκος άσος
| 2018-01-24 10:30:00

Κρέμασε τα παπούτσια του πρώην ερυθρόλευκος άσος

Sportdog Team
Κρέμασε τα παπούτσια του πρώην ερυθρόλευκος άσος

Στην ηλικία των 35.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Άλμπερτ Ριέρα ανακοίνωσε, μέσω των social media, την αποχώρησή του απ' τη δράση σε ηλικία 35 ετών. 

O Ισπανός πραγματοποίησε μία σημαντική καριέρα, αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων, με τη φανέλα των Μπορντό, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Γαλατασαράι και Εσπανιόλ.

Απ' το καλοκαίρι του 2016, όταν κι έμεινε ελεύθερος απ' τη σλοβενική Κόπερ, βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, δίχως αποτέλεσμα, με συνέπεια να αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

"Είναι η κατάλληλη στιγμή να πω 'αντίο' ως παίκτης. Ευχαριστώ τους συλλόγους και τους φιλάθλους που ήταν στο πλευρό μου απ' το 2001 μέχρι σήμερα. Είμαι υπερήφανος και ευγνώμων για τον τρόπο που περάσαμε μαζί αυτά τα 17 χρόνια. Τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσω με υπομονή στο επόμενο βήμα", αναφέρει το μήνυμά του.

Ο Ριέρα αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11 στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε απ' τη Λίβερπουλ έναντι 3 εκατ. ευρώ, μετρώντας έξι γκολ και 11 ασίστ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με τους "ερυθρόλευκους" κατέκτησε το πρωτάθλημα, προτού πάρει μεταγραφή για τη Γαλατασαράι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags