Facebook Pixel Όλα «παγωμένα» στον Ολυμπιακό λόγω... ΑΕΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-24 12:15:00

Η «ζημιά» της ΑΕΚ πριν το ματς - Ποιον «σπρώχνει» ο Ισά, φοβερό deal για Βούκοβιτς!

Sportdog Team
Η «ζημιά» της ΑΕΚ πριν το ματς - Ποιον «σπρώχνει» ο Ισά, φοβερό deal για Βούκοβιτς!

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. 

Στον Ολυμπιακό έχουν «παγώσει» όλα τα μεταγραφικά θέματα ενόψει του σημερινού πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Συνεπώς, όλα όσα ονόματα συντηρούνται στην επικαιρότητα δε φαίνεται να απασχολούν σοβαρά τους Πειραιώτες.

Εξάλλου, το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ένωση αποτελεί ένα πολύ καλό «τεστ» για αρκετούς παίκτες κι ανάλογα με την εικόνα που θα δείξει η ομάδα, ενδεχομένως να υπάρξουν και οι ανάλογες εξελίξεις στα μεταγραφικά, καθώς ο Όσκαρ Γκαρσία ακόμα σχηματίζει άποψη για κάποιους ποδοσφαιριστές.

Πάντως, την ίδια στιγμή ένας παλιός γνώριμος στον Ολυμπιακό, ο Πιερ Ισά, φέρεται να «κρύβεται» πίσω από την υπόθεση του Ντόρια της Μαρσέιγ και είναι αυτός που πιέζει τους Ερυθρόλευκους να ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Έτσι κι αλλιώς, ο τεχνικός των Πειραιωτών έχει ζητήσει την απόκτηση ενός στόπερ, μετά τη φυγή του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Όσον αφορά, μάλιστα, την αποχώρηση του Σέρβου αμυντικού, επειδή πολλά γράφτηκαν για την παραχώρησή του στην ιταλική Βερόνα, το buy out που έχει συμφωνηθεί με τον Ολυμπιακό ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, στο deal δεν είχε καμία ανάμειξη ο μεγαλομάνατζερ, Φάλι Ραμαντάνι, αλλά το γραφείο της ολλανδικής εταιρείας SEG που εκπροσωπεί τον παίκτη (είναι η ίδια που είχε και τα δικαιώματα του Άλφερντ Φινμπόγκασον).

Αν, δηλαδή, οι Ιταλοί κάνουν το καλοκαίρι χρήση της οψιόν αγοράς, ο Ολυμπιακός θα έχει και κέρδος από τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ο έμπειρος στόπερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κόνιασπορ έναντι 2,2 εκατ. ευρώ.

Πάντως, για να πληρώσει η Βερόνα τόσα χρήματα η αλήθεια είναι πως θα πρέπει ο παίκτης να «μεταμορφωθεί» σε σχέση με την παρουσία που έχει όλον αυτόν τον καιρό στο Λιμάνι…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags