Facebook Pixel Χοντρό παιχνίδι με Χουλτ: Το κονέ της ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός - Sportdog.gr
| 2018-01-24 12:37:00

Χοντρό παιχνίδι με Χουλτ - Το κονέ της ΑΕΚ με τον μάνατζερ, ο Ολυμπιακός και η… εκδίκηση!

Sportdog Team
Χοντρό παιχνίδι με Χουλτ - Το κονέ της ΑΕΚ με τον μάνατζερ, ο Ολυμπιακός και η… εκδίκηση!

Πόσο... τυχαίο είναι το πρωτοσέλιδο της «Ώρας»;

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα», ότι η ΑΕΚ εξετάζεται και πάλι «ζεστά» την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί πριν από αρκετές μέρες στην Ένωση να είχαν ξεκαθαρίσει δημόσια πως «δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτες από τον Παναθηναϊκό», ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι, που ενδιαφέρονται για αριστερό μπακ, φαίνεται πως έχουν αναθεωρήσει -σύμφωνα με την εφημερίδα- για τον άσο του Τριφυλλιού, αν και υπήρξε άμεση διάψευση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Βέβαια, το «χτύπημα» της εφημερίδας σήμερα, που υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», ενδεχομένως να έχει και κάποιον επικοινωνιακό χαρακτήρα, καθώς είναι γνωστό ότι ο κόσμος της ΑΕΚ ζητάει μεταγραφές, ειδικά μετά την τελευταία «γκέλα» της ομάδας στη Λάρισα.  

Όπως, άλλωστε, γνωρίζει το sportdog.gr υπάρχει καλός δίαυλος επικοινωνίας της Ένωσης με τον μάνατζερ του Σουηδού, τον ιδιόρρυθμο Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος κινεί τα νήματα στη συγκεκριμένη υπόθεση, αν και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων.

Εξάλλου, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον που να ικανοποιεί τον Νίκλας Χουλτ από το εξωτερικό. Ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας, ωστόσο ο μάνατζέρ του δεν έχει καταφέρει να του βρει πρόταση που να τον… συγκινεί, αν και εσχάτως σειρήνες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, ακούγονται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Γι’ αυτό, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος δεν αποκλείεται μία καλή προσφορά από οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική ομάδα να τον βάλει σε σοβαρές σκέψεις.

Όπως και να έχει, το σημερινό δημοσίευμα μόνο… τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η συγκεκριμένη εφημερίδα, δηλαδή, δε θα μπορούσε να «ανακαλύψει» και να αναδείξει στο πρωτοσέλιδό της ένας τέτοιο θέμα παραμονές ενός αγώνα-φωτιά για την ομάδα. Από την άλλη, η διάψευση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης μοιάζει φυσιολογική, καθώς άπαντες στην ομάδα θα πρέπει να έχουν το μυαλό τους στο αποψινό παιχνίδι και μόνο.

Να σημειωθεί πάντως ότι μία πιθανή κίνηση της ΑΕΚ για τον Νίκλας Χουλτ ενδεχομένως να έχει κι άλλο σκοπό εκτός των αγωνιστικών. Θα μπορούσε, δηλαδή, να αποτελέσει μια μεταγραφή που θα είχε «εκδικητικό» χαρακτήρα, αλλά σε καμία περίπτωση σε επίπεδο διοικήσεων…  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags