Facebook Pixel Νέα ανατροπή με τον Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-24 15:55:00

Νέα ανατροπή με τον αντι-Μολέντο - Ποιος είναι το φαβορί - Ένα «αγκάθι» για να κλείσει το deal

Sportdog Team
Νέα ανατροπή με τον αντι-Μολέντο - Ποιος είναι το φαβορί - Ένα «αγκάθι» για να κλείσει το deal

«Kληρώνει» στην Τούμπα για τον στόπερ. 

Ανακούφιση προκάλεσαν στον ΠΑΟΚ τα πρώτα νέα για τον τραυματισμό του Εβγέν Χατσερίντι στο χθεσινό φιλικό της Ντιναμό Κιέβου με την Στουρμ Γκρατς.

Ο θηριώδης Ουκρανός στόπερ δεν φαίνεται να έχει κάτι το σοβαρό στο γόνατο του αριστερού ποδιού του και έτσι παραμένει… διαθέσιμος για τους Θεσσαλονικείς, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός θα τον έβγαζε «νοκ άουτ» για το υπόλοιπο της σεζόν.

O (ποντιακής καταγωγής) 30χρονος στόπερ θα χρειαστεί μία εβδομάδα για να ξεπεράσει τη φλεγμονή που υπέστη στον πλάγιο σύνδεσμο, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς, επομένως εξακολουθεί να είναι ο νούμερο ένας στόχος των Ασπρόμαυρων για το κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα, πάντως, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιώργος Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τον Χατσερίντι που έτσι κι αλλιώς θέλει σαν… τρελός να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του εκτός Ουκρανίας, με το «αγκάθι» στην όλη ιστορία να είναι οι απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου για να τον αποδεσμεύσει έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που έχει μαζί του.

Οι Σαββίδης και Μίχελ αναμένεται να βρίσκονται σήμερα το βράδυ στην Τούμπα για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ενώ είναι σίγουρο πως μετά τη λήξη θα υπάρξει ένα ακόμα μεταγραφικό μίτινγκ για να αναλυθούν τα δεδομένα στην υπόθεση του Χατσερίντι και στις περιπτώσεις των επιθετικών που έχουν «προκριθεί» στην τελική λίστα του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags