Facebook Pixel Πανιώνιος - Λαμία 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-24 19:08:00

Πανιωνάρα για κούπα - «Πετάει» για τα ημιτελικά με γκολάρα Μασούρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πανιωνάρα για κούπα - «Πετάει» για τα ημιτελικά με γκολάρα Μασούρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη με 1-0 επί της Λαμίας και προβάδισμα πρόκρισης για τους Κυανέρυθρους!

Ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη χάρη σε πολύ όμορφο γκολ του Μασούρα στο 70’!

Το παιχνίδι μπορεί να μην διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ωστόσο αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Στο 25’ ο Μασούρας πρωταγωνίστησε στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Μπραχίμι, ενώ στο 34’ ο Ντουρμισάι έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια, αλλά σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε αισθητά, με την Λαμία να χάνει την πρώτη της ευκαιρία στο 47’ με σουτ του Μπλάζιτς που πέρασε άουτ και τον Πανιώνιο να απαντά με τον ιδιαιτέρως δραστήριο Μασούρα, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ σε καλό σουτ που επιχείρησε στο 54’.

Τελικά, ο Μασούρας πέτυχε το γκολ που έψαχνε στο 70’ και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Ο Σιώπης έκανε ωραία διαγώνια μπαλιά για τον Βλάχο, αυτός έβγαλε σέντρα ακριβείας χωρίς να κοντρολάρει βρίσκοντας τον Μασούρα και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με φοβερό εναέριο σουτ!

Στο 75’ η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως ο Κότνικ απέκρουσε το σουτ του Ακόστα από κοντά, ενώ στις καθυστερήσεις παραλίγο ο Πανιώνιος να κάνει το 2-0. Ο Σαββίδης πρόλαβε τον Μελίσσα και πλάσαρε από πολύ κοντινή απόσταση, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις: 

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (90'+ Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46’ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71’ Σαββίδης), Ντουρμισάι 

Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Κουτρομάνος (36’ λ.τ. Καραγιάννης), Τσούκαλος (51’ Βάντερσον), Ακόστα (80' Μπουλούλης), Μπούντνικ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags