Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρεσε στον ΠΑΟΚ ο παικταράς του Ατρομήτου - Με τέτοιες εμφανίσεις προβάρει τα ασπρόμαυρα!
| 2018-01-25 00:06:00

Άρεσε στον ΠΑΟΚ ο παικταράς του Ατρομήτου - Με τέτοιες εμφανίσεις προβάρει τα ασπρόμαυρα!

Sportdog Team
Άρεσε στον ΠΑΟΚ ο παικταράς του Ατρομήτου - Με τέτοιες εμφανίσεις προβάρει τα ασπρόμαυρα!

Όλα δείχνουν πως θα γίνει το deal το καλοκαίρι.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ατρόμητο με 2-0 και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πάντως, η ομάδα του Περιστερίου αδικείται από το αποτέλεσμα, καθώς παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και ίσως να είχε πάρει κάτι από το παιχνίδι, εάν δεν καταλογιζόταν λανθασμένα το οφσάιντ γκολ του Πέλκα στο 1-0.

Μάλιστα, ένας από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Ατρομήτου ήταν ο Κυριάκος Κιβρακίδης, για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και μάλιστα οι άνθρωποι του Δικεφάλου τον παρακολουθούν στενά εν όψει του καλοκαιριού.

Με την αποψινή του παρουσία, ο Κιβρακίδης κέρδισε ακόμα περισσότερους πόντους στην εκτίμηση των Θεσσαλονικιών. Έκανε πολύ καλή δουλειά αμυντικά με αντίπαλο τον Μακ, κάλυψε πολλές «τρύπες» στην άμυνα του Ατρομήτου, ενώ ταλαιπώρησε σε αρκετές περιπτώσεις τους παίκτες του ΠΑΟΚ με τα συνεχή ανεβάσματά του από τηνδεξιά πλευρά.

Στον Δικέφαλο «ψάχνονται» ούτως ή άλλως για τη μεταγραφή ενός δεξιού μπακ που θα πλαισιώσει τον Λέο Μάτος. Ο Κιβρακίδης είχε κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον τους, ανέβασε τις μετοχές του με την αποψινή του εμφάνιση και πλέον φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ να υπάρξουν εξελίξεις εν όψει του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags