Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό ξέσπασμα Ογκουνσότο για την μη συμμετοχή του στο Survivor!
| 2018-01-25 16:14:00

Τρομερό ξέσπασμα Ογκουνσότο για την μη συμμετοχή του στο Survivor!

Sportdog Team
Τρομερό ξέσπασμα Ογκουνσότο για την μη συμμετοχή του στο Survivor!

Ποιος τον είδε και δεν τον... φοβήθηκε!

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Πάτρικ Ογκουνσότο για το γεγονός πως ενώ ήταν να συμμετάσχει στο νέο Survivor, τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να μην πάει!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM: 

«Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν για πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε.

Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Επειδή ήμασταν γνωστοί κι εγώ και ο Σαϊτιώτης, δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς σε κανάλια και τον άλλον που η κοπέλα του ήταν στο πρώτο Survivor. Κάπου αλλού θα βρεθούμε με τον κόσμο, να το ξέρετε. Δεν ξαναβλέπω ΣΚΑΪ", είπε ο Ογκουνσότο.

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ανέφερε: "Το καλοκαίρι ήμουν στην Κομοτηνή στον Ίασμο, αλλά ήθελα να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, έβαλα σε 11 αγωνιστικές 8 γκολ, αλλά μίλησα με τον πρόεδρο του είπα ότι θέλω να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη και για αυτό πήγα στα Μουδανιά.

Εκεί, θα είμαι συμπαίκτης με τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος θα αρχίσει να παίζει από αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα πια θα παίζει στην άμυνα και γω στην επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί του, γιατί τον ξέρω από την πρώτη Εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags