Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός και «μετωπική» στην ΑΕΚ - Γιατί δεν τελειώνει τον Βράνιες ο Χιμένεθ; Τι φοβάται;
| 2018-01-25 20:00:00

Χαμός και «μετωπική» στην ΑΕΚ - Γιατί δεν τελειώνει τον Βράνιες ο Χιμένεθ; Τι φοβάται;

Sportdog Team
Χαμός και «μετωπική» στην ΑΕΚ - Γιατί δεν τελειώνει τον Βράνιες ο Χιμένεθ; Τι φοβάται;

Όλες οι εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Το χθεσινό 0-0 με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί ένα καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, καθώς η Ένωση θα πάει στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ δίχως μειονέκτημα. 

Παρ’ όλα αυτά, στο εσωτερικό της ομάδας δεν έλειψαν τα ευτράπελα, με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον Όγκνιεν Βράνιες. Παρά την δεύτερη ευκαιρία που πήρε από τον Χιμένεθ μετά την… ανταρσία και την απαίτηση για μεταγραφή πριν από λίγες ημέρες, ο Βόσνιος δεν έβαλε μυαλό, αφού «εξερράγη» μόλις έμαθε ότι δεν βρίσκεται στην ενδεκάδα του χθεσινού ντέρμπι.

Μάλιστα, τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Βράνιες παραδέχθηκε το λάθος του στη σημερινή προπόνηση, ωστόσο αρνήθηκε να ζητήσει «συγγνώμη», όπως ακριβώς είχε γίνει και στο προηγούμενο πειθαρχικό του παράπτωμα.

 

Ο διεθνής στόπερ προκαλεί με την συμπεριφορά του, αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση ο Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα τον «τελειώσει».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει βρει κάποια περίπτωση κεντρικού αμυντικού που να τον ικανοποιεί στην αγορά, τουλάχιστον όχι κάποιου παίκτη που να μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Βράνιες και φυσικά στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χιμένεθ είναι σε δύσκολη θέση, αφού η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος μετά την «γκέλα» με την ΑΕΛ και ενδεχόμενη ήττα στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να φέρει εξελίξεις για τον έμπειρο τεχνικό. Συνεπώς, μόνο εύκολο δεν είναι να «καρατομήσει» έτσι απλά έναν βασικό παίκτη και να απαιτήσει την άμεση αντικατάστασή του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags