Facebook Pixel Ποιος δεν θα κοιμηθεί απόψε;
| 2011-01-17 20:12:00

Ποιος δεν θα κοιμηθεί απόψε;

Ποιος δεν θα κοιμηθεί απόψε;

Πρωί Τρίτης, με μία ημέρα καθυστέρηση, θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ το αποτέλεσμα του διαχειριστικού ελέγχου. Είναι 120 σελίδες και ήδη πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν…

Όσοι περίμεναν να μάθουν σήμερα το βράδυ, όπως είχε διαρρεύσει, τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα πρέπει να κάνουν μία ημέρα υπομονή, καθώς η επίσημη ενημέρωση ανέφερε πως η… παρουσίαση θα γίνει το πρωί της Τρίτης.

Ο Σταύρος Αδαμίδης θα πάρει το πόρισμα στα χέρια του σε λίγες ώρες, ωστόσο επειδή δεν θέλει να... τρελάνει νυχτιάτικα τους δημοσιογράφους και τις εφημερίδες, θα το δώσει στην δημοσιότητα αύριο το πρωί, οπότε θα υπάρχει και ο κατάλληλος χρόνος για να μελετηθεί και στην συνέχεια να παρουσιαστεί σωστά στον κόσμο.

Άλλωστε, από την διοίκηση τονίζεται πως δεν πρόκειται να υπάρξουν απαντήσεις ούτε και κάποια συνέντευξη Τύπου. Οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι θα βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα διαβάζοντας το πόρισμα που θα ξεπερνάει τις 100 σελίδες.

Από αυτά που γνωρίζουμε, ούτε οι μέτοχοι έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο του διαχειριστικού και ήδη υπάρχουν πολλοί που δεν θα… κοιμηθούν απόψε το βράδυ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags