Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σούζα» το αλογάκι για πρόκριση – Νίκη με ανατροπή η ΑΕΛ μέσα στα Γιάννινα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-25 21:29:00

«Σούζα» το αλογάκι για πρόκριση – Νίκη με ανατροπή η ΑΕΛ μέσα στα Γιάννινα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Σούζα» το αλογάκι για πρόκριση  – Νίκη με ανατροπή η ΑΕΛ μέσα στα Γιάννινα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρό προβάδισμα με 2-1 μέσα στην έδρα του ΠΑΣ για τη Λάρισα.

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η ΑΕΛ μέσα στα Γιάννινα, ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε πολύ όμορφο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες και τον ΠΑΣ να προηγείται στο 13' με τον Κόντε. Η ΑΕΛ όμως αντέδρασε και στο 28' ισοφάρισε με τον Μασούρα. Ο ίδιος παίκτης έφερε τα πάνω κάτω στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έδωσε το προβάδισμα στους «βυσσινί» στο 53'. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φέρουν το ματς στα ίσια, έχασαν απίστευτη ευκαιρία με τον Κόντε στο 82' και έτσι παρέμεινε το 1-2 υπέρ των Θεσσαλών.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ισοφάρισε για την ομάδα του, της έδωσε το προβάδισμα, τη νίκη και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Ο Μασούρας ήταν ο άνθρωπος της ΑΕΛ

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς(70' Βιδάλ), Γιάκος, Καρανίκας, Μανθάτης (77' Μπερτρά), Χαλκιαδάκης, Κόντε

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (72' Χούμπτσεφ), Μασούρας, Ναζλίδης (88' Περόνε)

Η ΦΑΣH  Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του ΠΑΣ στις καθυστερήσεις, όπου η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Η διαιτησία του Κομίνη δεν προκάλεσε αντιδράσεις. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Γιάκου στο 65'. Ο παίκτης του ΠΑΣ ήταν οφσάιντ, όπως και στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΣ προηγήθηκε, η ΑΕΛ όμως χτύπησε χωρίς φόβο το ματς και κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει τη νίκη. Οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Το 1-2 δίνει την πρόκριση στα χέρια της Λάρισα, εκτός και αν αυτοκτονήσει στην έδρα της.

ΠΑΤΑ ΤΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags