Facebook Pixel «Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ για Κουρμπέλη - Sportdog.gr
| 2018-01-26 10:06:00

Xαμός για Κουρμπέλη, «πλακώματα» στην Τούμπα - Ποιος του ρίχνει άκυρο, πού θέλει να πάει ο παίκτης

Sportdog Team
Xαμός για Κουρμπέλη, «πλακώματα» στην Τούμπα - Ποιος του ρίχνει άκυρο, πού θέλει να πάει ο παίκτης

Χοντρό παιχνίδι παίζεται για τον Έλληνα άσο. 

Το πιο «καυτό» όνομα στη μεταγραφική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού παραμένει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, από τον οποίο οι «πράσινοι» ευελπιστούν να πάρουν τα χρήματα που θέλουν για να βγάλουν χωρίς προβλήματα τις υποχρεώσεις που τρέχουν μέχρι τέλος του μηνός.

Πάντως, φως στο τούνελ στην υπόθεση του Έλληνα άσου δεν υπάρχει, καθώς από τη μία δεν έχει εκδηλωθεί κανένα σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του μάνατζέρ του στην αγορά της Ιταλίας και από την άλλη, η απόσταση που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή πολύ μεγάλη.

Οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να προσφέρουν περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, ποσό που στο Τριφύλλι κρίνουν πολύ μικρό, αξιώνοντας τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί αυτή η διαφορά, όταν, μάλιστα, έχει προηγηθεί ένα ανάλογο σήριαλ διαπραγματεύσεων με τον Ροντρίγκο Μολέντο, όπου στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον δε θέλουν ξαναβιώσουν για πολλούς λόγους.

Μάλιστα, υπάρχει μία άποψη στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης που είναι αρνητική να δοθούν γενικά  χρήματα στον Παναθηναϊκό, λόγω της γνωστής κόντρας που υπάρχει σε επίπεδο μεγαλομετόχων.  

Παράλληλα, ούτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να «τρελαίνεται» για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, θεωρώντας ότι ο νεαρός άσος δεν ταιριάζει με το αγωνιστικό του πλάνο αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Την ίδια στιγμή, ο παίκτης κρατάει στάση αναμονής και η αλήθεια είναι πως δεν ασκεί καμία πίεση για να πάει στον Δικέφαλο. Θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, αλλά όπως σας έχουμε ξαναγράψει, θα ήταν καλύτερο γι’ αυτόν να γίνει η μεταγραφή το καλοκαίρι και όχι τώρα.

Πάντως, είναι αλήθεια πως σαφώς πιο εύκολη και εφικτή περίπτωση είναι του Ενρίκε Μάντσον του Ατρομήτου, τον οποίο ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει ανά πάσα στιγμή αν το αποφασίσει, πληρώνοντας τη ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ.  

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags