Facebook Pixel Φοβερή κίνηση από τον ΠΑΟΚ για να φέρει τον Χατσερίντι - Sportdog.gr
| 2018-01-26 14:55:00

Φοβερή κίνηση από ΠΑΟΚ για να φέρει τον «γίγαντα» - Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Σαββίδης!

Sportdog Team
Φοβερή κίνηση από ΠΑΟΚ για να φέρει τον «γίγαντα» - Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Σαββίδης!

Τα πάντα για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα το «πουλέν» του Ιβάν.

Δεν παρατάει ο ΠΑΟΚ την προσπάθεια να φέρει στην Τούμπα το… πουλέν του Ιβάν Σαββίδη, Εβγέν Χατσερίντι.

Ο Ουκρανός… γίγαντας (1,98μ.) παραμένει ο βασικός στόχος των Ασπρόμαυρων για το κέντρο της άμυνας, αλλά η Ντιναμό Κιέβου εξακολουθεί να ζητάει τον… ουρανό με τ΄ άστρα (3 εκατομμύρια ευρώ), παρά το ότι το συμβόλαιο που έχει μαζί της ο ποδοσφαιριστής ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό που μαθαίνει το sportdog.gr είναι πως ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Χατσερίντι, χωρίς όμως ακόμα να έχουν… πέσει οι υπογραφές. 

Ο διεθνής Ουκρανός άλλωστε έχει ως επιθυμία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ουκρανίας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να «καίγεται» φυσικά να τον αποκτήσει τώρα, αλλά να μη δείχνει την παραμικρή διάθεση να ικανοποιήσει τις υπέρογκες απαιτήσεις της Ντιναμό.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα. Ο ΠΑΟΚ έχει πει στον Χατσερίντι πως εάν τελικά η ομάδα του δεν «ρίξει» τις απαιτήσεις της τουλάχιστον κατά 2/3, τότε το καλοκαίρι θα βάλει στην τσέπη του όλο το ποσό που οι Aσπρόμαυροι προτίθεται να δώσουν τώρα στηn Ντιναμό, δηλαδή 1 εκατομμύριο ευρώ, ως πριμ υπογραφής!

Δηλαδή, ένα εκατομμύριο ευρώ… έξτρα, εκτός από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που προτίθεται να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης στον ποντιακής καταγωγής στόπερ. Tρελά λεφτά λέμε...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags