Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανακοίνωσε φορ η Λαμία
| 2018-01-26 18:55:00

Ανακοίνωσε φορ η Λαμία

Sportdog Team
Ανακοίνωσε φορ η Λαμία

Βρέθηκε παρτενέρ για τον Μπούτνικ.

Ο πανύψηλος (1.93) πρώην φορ των Τοκουσίμα Βόρτις (Ιαπωνία) και Βαλέτα (Μάλτα) Νίκολα Άστσεριτς ανακοινώθηκε από τους "κυανόλευκους". Είναι, μάλιστα, η τρίτη προσθήκη μετά τους Εβγέν Μπούντνικ κι Αρμίτσε Ορτέγκα.

Ο Άστσεριτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες τις Ραντνίτσκι. Το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα κι έπειτα μετακόμισε στη Σλαβίγια Σεράγεβο.

Ακολούθησε η Λάκενμπαχ στην Αυστρία, η Ντόνι Σρεμ στη Σερβία, η Καστριότι Κρούγε στην Αλβανία, η Γκρμπαλ στη Σλοβενία, η Ραντνίτσκι Νις στη Σερβία και η Βοϊβοντίνα (επίσης στην πατρίδα του).

Το πρώτο μισό της περυσινής σεζόν τον βρήκε στην Ιαπωνία με τη φανέλα της Τοκουσίμα Βόρτις, ενώ το δεύτερο στη Μάλτα με τη φανέλα της Βαλέτα.

H ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (19/04/1991) Σέρβο επιθετικό, Nikola Asceric. Ο υψηλόσωμος (1,93) σέντερ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Μάλτα και συγκεκριμένα στην ομάδα της Valletta. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags