Facebook Pixel Sportdog.gr | Ειρωνική απάντηση Σαββίδη σε Καραπαπά: «Έχεις εικόνα του πατέρα μου και προσεύχεσαι κάθε μέρα…»
| 2018-01-26 21:35:00

Ειρωνική απάντηση Σαββίδη σε Καραπαπά: «Έχεις εικόνα του πατέρα μου και προσεύχεσαι κάθε μέρα…»

Sportdog Team
Ειρωνική απάντηση Σαββίδη σε Καραπαπά: «Έχεις εικόνα του πατέρα μου και προσεύχεσαι κάθε μέρα…»

Τι είπε για τον φετινό πρωταθλητή και τους… νεφελίμ.

Με ειρωνεία απάντησε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω Instagram, στα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς σε συνέντευξή του για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε, πως ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε τονίσει ότι η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός θέλουν τον Δικέφαλο πρωταθλητή, ενώ έχει αφήσει υπονοούμενα για την διαιτησία και την συμπεριφορά διαφόρων ομάδων του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε λέγοντας πως στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βγάλει… πρωταθλητή, ενώ ζήτησε από τον Καραπαπά να συνεχίσει να προσεύχεται για τον Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εκτός από την κυβέρνηση... οι νεφελίμ και οι ελοχίμ θέλουν πρώτο τον ΠΑΟΚ. Τρία πουλάκια κάθονταν. 25/2 ο λαός του ΠΑΟΚ θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Υγ: Είμαι σίγουρος ότι έχεις την εικόνα του πατέρα μου στην κρεβατοκάμαρα σου, όπου προσεύχεσαι κάθε μέρα για αυτόν. Προσευχήσου καλύτερα. ίσως να μην προσεύχεσαι μόνο, ποιος ξέρει… , ίσως είναι ο ήρωας σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags