Facebook Pixel Έτσι απογειώνεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα - Sportdog.gr
| 2018-01-27 09:45:00

Έτσι απογειώνεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα - Δύο παικταράδες μαζί που θα κάνουν «παπάδες»

Sportdog Team
Έτσι απογειώνεται ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα - Δύο παικταράδες μαζί που θα κάνουν «παπάδες»

Τρίβει τα χέρια του ο Λουτσέσκου.

Η ασίστ που έδωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί στον Εβγέν Σάκχοφ στο 85' του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, με την οποία ο Ουκρανός πέτυχε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ και του έδωσε πολύ μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι, δημιούργησε πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των ΠΑΟΚτσήδων και ειδικά στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει… ακούσει πολλά για την… επιμονή που έδειξε στον πρώτο γύρο με τη χρησιμοποίηση του Ελ Καντουρί παρά το ότι ο πρώην άσος της Νάπολι παρέμεινε… άσφαιρος (κανένα γκολ και καμία ασίστ σε 11 παιχνίδια).

Ο τραυματισμός του Μαροκινού στην Ξάνθη τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα και έδωσε τον… χώρο στον Δημήτρη Πέλκα για να κάνει τη διαφορά και να δείξει τις ικανότητές του, όμως πλέον ο Ελ Καντουρί είναι 100% διαθέσιμος και ο Πέλκας όχι, λόγω του κατάγματος που υπέστη στη μύτη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Ωστόσο, η απόδοση του Ελ Καντουρί  κόντρα στον Ατρόμητο και η ασίστ στον Σάκχοφ, κάνει τον Λουτσέσκου να πιστεύει πως θα πάρει πολλά περισσότερα από τον Μαροκινό στα παιχνίδια που ακολουθούν, ειδικά στο αυριανό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και σε αυτό της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Το sportdog.gr σάς αποκαλύπτει όμως και κάτι ακόμα. Τις σκέψεις του Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει τον Ελ Καντουρί ως «οκτάρι» και τον Πέλκα ως «δεκάρι», όταν αυτός επιστρέψει στη δράση.

Με αυτόν τον τρόπο ο προπονητής του ΠΑΟΚ και θα «χωρέσει» μαζί στην ενδεκάδα τους δύο ποδοσφαιριστές και θα δώσει τη δυνατότητα στον Μαροκινό να αγωνιστεί στη φυσική του θέση, αφού ούτε τον Πέλκα μπορεί να «πετάξει» πλέον εκτός βασικού σχήματος ούτε ο Ελ Καντουρί δείχνει έως τώρα ικανός να κάνει τη… διαφορά αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags