Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα που θα προκαλέσει από τον Ζιντάν για το μέλλον του!
| 2018-01-27 11:37:00

Ατάκα που θα προκαλέσει από τον Ζιντάν για το μέλλον του!

Sportdog Team
Ατάκα που θα προκαλέσει από τον Ζιντάν για το μέλλον του!

Τι λέει για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Γάλλος προπονητής τόνισε σε δηλώσεις του ότι είναι αβέβαιο το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και ότι πρέπει να τα δώσει όλα η ομάδα του για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ!

«Αν θεωρούσα ότι δεν είμαι συμβατός με τους παίκτες θα έφευγα αύριο. Στη ζωή του ποδοσφαιστή υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να αντιστρέψω την κατάσταση. Μπορώ να το κάνω.

Μπορούμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό. Pροσπαθώ να διατηρήσω την πίστη μου και να βελτιωθώ σαν προπονητής. Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει τον ενθουσιασμό να εργάζομαι εδώ, οι παίκτες είναι οι ίδιοι, αλλά δεν φταίνε αυτοί.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε τα πράγματα. Είμαι ο μόνος που το βλέπει θετικά. Δεν το λέω μόνο για να με προστατέψω. Πρέπει να σκεφτούμε πως παίζαμε και na το επαναλάβουμε. Το μέλλον μου είναι αβέβαιο.

Συνεχίζω μέρα τη μέρα, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Δε μετανιώνω για τις αποχωρήσεις των Μοράτα, Χάμες και Πέπε. Δε θα άλλαζα τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ», σχολίασε στις δηλώσεις του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags