Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα φυγής από παίκτη της ΑΕΚ; Ανάρτηση που βάζει σκέψεις (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-27 18:22:00

Μήνυμα φυγής από παίκτη της ΑΕΚ; Ανάρτηση που βάζει σκέψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Κον-troll και σουτ
Μήνυμα φυγής από παίκτη της ΑΕΚ; Ανάρτηση που βάζει σκέψεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κρύβεται πίσω από το ποστάρισμά του.

Ένας από τους παίκτες που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ είναι ο Γιάννης Ανέστης. Η στάση του 26χρονου τερματοφύλακα για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του οδήγησε την ΑΕΚ στη λήψη μέτρων. Έτσι στηρίχθηκε στους δυο άλλους γκολκίπερ. Παρότι η απόφαση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άδικη, βάσει των εμφανίσεων του ποδοσφαιριστή, ειδικά στο Europa League (στο Μιλάνο).

Δεν θα πάει χαμένος όμως ο Ανέστης. Για τον διεθνή Έλληνα πορτιέρε έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί, μέσω ανάρτησης στα Social Media, ότι «ο θεός είναι μεγάλος». Την Παρασκευή δε το ποστάρισμά του στο Instagram stories έβαλε αρκετούς σε σκέψεις.

Ο περιθωριοποιημένος τερματοφύλακας της ΑΕΚ ανέβασε βίντεο, όπου φαίνεται ένα παιχνίδι scrubble. Ανάμεσα στις λέξεις είναι γραμμένο και το λήμμα «λελέκια». «Θα κερδίσω; Ναι ή Όχι», ερωτά στο βίντεο με νόημα ο ποδοσφαιριστής.

Το λελέκι προέρχεται από το τούρκικο leylek και σημαίνει πελαργός. Όλοι όμως γνωρίζουν, ότι η φράση λελέκια απαντάται στην αργκώ του στρατού ως η περίοδος κατά την οποία ένας έφεδρος στρατιώτης «προετοιμάζεται» για την απόλυση του. Αυτό το διάστημα απολαμβάνει λιγότερη αυστηρή μεταχείριση από αξιωματικούς, λόγω της παλαιότητάς του. «Στα λελέκια μου έκανα εκείνο και εκείνο», ακούγεται για παράδειγμα πολλές φορές σε  συζητήσεις αντροπαρέων για τον στρατό.

Λέτε να μετράει τις μέρες (είμαστε 27 του μήνος) ή τους μήνες ο Γιάννης Ανέστης. Θα το μάθουμε εν καιρώ... Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags