Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκεί ζήτησε βελτίωση ο Χιμένεθ!
| 2018-01-27 22:26:00

Εκεί ζήτησε βελτίωση ο Χιμένεθ!

Sportdog Team
Εκεί ζήτησε βελτίωση ο Χιμένεθ!

Αυτό προβλημάτισε τον Ισπανό μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Στο γεγονός πως η παρότι η ΑΕΚ είχε πολλά στημένα, δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Λαμία, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση σε αυτό τον τομέα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το επίπεδο ετοιμότητας, αγωνιστικά και ψυχολογικά, στο οποίο βρίσκεται η ΑΕΚ πριν το ματς στο Καραϊσκάκη, ενδεχομένως το πιο σημαντικό της τελευταίας 10ετίας: «Είναι πολλά τα σημαντικά ματς μέσα στον Φεβρουάριο. Η ομάδα τα πάει πολύ καλά, ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να έχουμε τον ίδιο ρυθμό».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έκανε καμία ευκαιρία από στατική φάση ενώ είχε 18 κόρνερ: «Αυτό μας απασχολεί όλο τον χρόνο. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν τα κάνουμε καλά τα κόρνερ. Πρέπει να κάνουμε υπερβολική χρήση στις κοντινές πάσες, γιατί δεν έχουμε καλούς εκτελεστές. Εχουμε σκοράρει από κόρνερ αλλά κάποια δουλεμένη φάση. Στο πρώτο κόρνερ, με το δοκάρι του Μπακασέτα στην εξέλιξη, δοκιμάσαμε κάτι που έχουμε δουλέψει. Δεν είναι το δυνατό μας σημείο οι εκτελέσεις των στημένων φάσεων. Το θετικό είναι ότι τα 18 κόρνερ σημαίνουν ότι παίξαμε καλά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη σχετικά άνετη νίκη σε ένα ματς στο οποίο θεωρητικά έχεις μόνο να χάσεις: «Αυτά τα παιχνίδια είναι τα δύσκολα, κατά τη γνώμη μου. Μετά από ένα τόσο δυνατό ματς όπως αυτό με τον Ολυμπιακό πριν 72 ώρες, το να έχεις τους παίκτες συγκεντρωμένους και έτοιμους για ένα ματς σαν το σημερινό δεν είναι καθόλου εύκολο. Για μένα είναι πολύ δύσκολο. Κατά τη γνώμη μου κάναμε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της σεζόν, στο πρώτο. Στο δεύτερο δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο και αυτό ήταν που με ανησυχούσε σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίσαμε 18 κόρνερ, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει διάθεση για επίθεση. Από εκεί και πέρα, σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων γιατί δεν έχουμε παραγωγικότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags