Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα Μασούντ που θύμησε... Μπουρούση: «Θα τα πούμε σε 10 μέρες με τον Ανσαριφάρντ»!
| 2018-01-27 23:11:00

Ατακάρα Μασούντ που θύμησε... Μπουρούση: «Θα τα πούμε σε 10 μέρες με τον Ανσαριφάρντ»!

Sportdog Team
Ατακάρα Μασούντ που θύμησε... Μπουρούση: «Θα τα πούμε σε 10 μέρες με τον Ανσαριφάρντ»!

Τρομερή δήλωση από τον Ιρανό της ΑΕΚ.

Ο Σοτζέι Μασούντ μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στην Ένωση και αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε ότι σε... 10 μέρες θα τα πει μέσα στο γήπεδο με τον φίλο του, αλλά και αντίπαλό του, Καρίμ Ανσαριφάρντ, θυμίζοντας την περιβόητη ατάκα του Γιάννη Μπουρούση όταν ακόμα φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά ο Ιρανός μέσος της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε:

«Έχω εξηγήσει ότι έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και βοηθάει την ομάδα αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με εμένα, που προσπαθώ παράλληλα να τη βοηθήσω με τον τρόπο μου. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ΑΕΚ, ό,τι μου ζητάει ο προπονητής μου προκειμένου να ενσωματωθώ γρήγορα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το αν έχει καταφέρει να εγκληματιστεί: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εγώ ως νέος παίκτης οφείλω να μάθω τα ατομικά χαρακτηριστικά των συμπαικτών μου, να τους γνωρίσω, θα μου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω αυτό μέχρι να βρούμε χημεία και να βγαίνουν εύκολα οι συνεργασίες μεταξύ μας. Είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ είναι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έχω πει ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε μέρα στην προπόνηση, όλοι θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά προκειμένου να κερδίζουμε χρόνο συμμετοχής».

Για την συμμετοχή του και τον φίλο του Καρίμ Ανσαριφάρντ: «Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι 11 θα παίξουν σε κάθε αγώνα, με τις αλλαγές είμαστε το πολύ 14, αυτό σε εισαγωγικά ίσως είναι μια αδικία, αλλά παράλληλα και ο κανόνας το ποδοσφαίρου. Έτσι, ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να δίνει όλη την εβδομάδα τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να επιλεχθεί. Όσον αφορά τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι φίλος μου, πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή προτιμώ να μιλήσω στο γήπεδο, μέσα στις επόμενες 10 ημέρες».

Για την Εθνική Ιράν: «Σχετικά με την Εθνική Ιράν, δεν μπορώ να δώσω μια απλή απάντηση για αυτό το ζήτημα, θα μπορούσαμε να συζητάμε μια ολόκληρη μέρα για τα όσα αισθάνομαι. Για να μην αποφύγω την ερώτησή σας, εγώ προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις προκειμένου να είμαι έτοιμος και βαθιά μέσα μου εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να φορέσω ξανά τη φανέλα της Εθνικής της πατρίδας μου στο μέλλον».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags