Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκ για Λίβερπουλ: Αποκλείστηκε από την Μπρόμιτς! Ισόπαλη η Τότεναμ, σκόραρε ο Βέλλιος (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-27 23:52:00

Σοκ για Λίβερπουλ: Αποκλείστηκε από την Μπρόμιτς! Ισόπαλη η Τότεναμ, σκόραρε ο Βέλλιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκ για Λίβερπουλ: Αποκλείστηκε από την Μπρόμιτς! Ισόπαλη η Τότεναμ, σκόραρε ο Βέλλιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλασική Λίβερπουλ...

Μία εβδομάδα πριν κέρδισε την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι με 4-3... Μέσα σε έξι μέρες έχασε από την ουραγό Σουόνσι και αποκλείστηκε από την Γουέστ Μπρόμιτς μέσα στο "Άνφιλντ"... Αυτή είναι η... κλασική Λίβερπουλ.

Οι Κόκκινοι παρότι προηγήθηκαν με 1-0... κατάφεραν να ηττηθούν με 2-3 από την Μπρόμιτς σε ένα ματς που... πρωταγωνίστηκε το VAR και να μείνουν εκτός συνέχειας στο Κύπελλο, με μοναδικό στόχο πλέον την είσοδο στην τετράδα και την διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 5' ο Φιρμίνο άνοιξε το σκορ με απίστευτη λόμπα, όμως αυτό που ακολούθησε ήταν... απίστευτο. Η Γουέστ Μπρόμιτς ισοφάρισε με την σέντρα με τρομερό σουτ του Ροντρίγκεζ, ενώ στο 11' ο ίδιος έκανε την ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 27' ο Φιρμίνο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μάτιπ... σκόραρε για λογαριασμό της Μπρόμιτς κάνοντας το 1-3. Το μόνο που κατάφερε η Λίβερπουλ ήταν να μειώσει με τον Σαλάχ στο 78', γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Τότεναμ κινδύνεψε να πέσει θύμα έκπληξης από την μικρούλα Νιούπορτ Κάουντι, όμως με ένα γκολ του Κέιν στο 82' πήρε ισοπαλία (1-1) και θα διεκδικήσει την πρόκριση σε δεύτερο ματς στην έδρα της.

Εύκολη πρόκριση πήρε η Λέστερ με πεντάρα (1-5) επί της Πιτέρμπορο, ενώ θύμα έκπληξης έπεσε η Γουέστ Χαμ που έχασε με 2-0 από την Γουίγκαν και αποκλείστηκε.

Τέλος, η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη έμεινε εκτός, χάνοντας με 2-1 από την Χαλ, με τον Απόστολο Βέλλιο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της Φόρεστ στο 88'.

Τα αποτελέσματα της φάσης των 32:

Παρασκευή

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Ρέντινγκ 3-1

Γέοβιλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4

Σάββατο

Πίτερμπρο - Λέστερ 1-5

Χάντερσφιλντ - Μπέρμιγχαμ 1-1

Νοτς Κάουντι - Σουόνσι 1-1

Μίλτον Κέινς Ντονς - Κόβεντρι 0-1

Μίλγουολ - Ρότσντεϊλ 2-2

Σαουθάμπτον - Γουότφορντ 1-0

Μίντλεσμπρο - Μπράιτον 0-1

Γουίγκαν - Γουέστ Χαμ 2-0

Χαλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Πρέστον 1-0

Νιούπορτ - Τότεναμ 1-1

Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρόμιτς 2-3

Κυριακή

Τσέλσι - Νιούκαστλ (15:30)

Κάρντιφ - Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

*σε περίπτωση ισοπαλίας διεξάγεται επαναληπτικός

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags