Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση που κάνει μπαμ από Παράσχο για Παναθηναϊκό!
| 2018-01-28 08:25:00

Δήλωση που κάνει μπαμ από Παράσχο για Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Δήλωση που κάνει μπαμ από Παράσχο για Παναθηναϊκό!

Μίλησε έξω από τα δόντια!

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε ότι το... κατάντημα του συλλόγου, αλλά και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί κάποιος επενδυτής για να κάνει, ξανά, τον σύλλογο μεγάλο...

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα: «Είναι λυπηρό που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα. Βλέπει όλη η Ελλάδα το κατάντημα του Παναθηναϊκού. Μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής για να τον ξαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Χαρά στο κουράγιο των ανθρώπων που έμειναν να δουλεύουν υπό τέτοιες συνθήκες».

Για τον αγώνα: «Θα αρχίσω με ένα παράπονο. Δεν ξέρω γιατί αρχίζουμε τόσο άσχημα τα ματς. Αρχίσαμε με μία ευκαιρία του Παναθηναϊκού και ήμασταν νευρικοί στην αρχή. Σταθήκαμε άτυχοι με το δοκάρι, για να πάρουμε τα πάνω μας. Από εκεί και πέρα ήμασταν μέτριοι στην αρχή. Στο 2ο ημίχρονο, πρώτη φορά βοήθησαν οι τρεις αλλαγές, ήμασταν ανώτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη.

Βασανιζόμαστε, δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμολογική ανάσα. Όμως, βλέπω τη διάθεση των παιδιών και είμαι αισιόδοξος. Θα προσπαθήσουμε με τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα να κάνουμε την καλύτερη συγκομιδή. Νομίζω ότι πλέον θα έχω την καλύτερη εντεκάδα, γιατί δεν έχω απουσίες με εξαίρεση τον Κούρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags