Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε δηλώσεις για όλα!
| 2018-01-28 09:05:00

«Κεραυνοί» Ανσαριφάρντ για πρωτάθλημα, Γκαρσία, Χατζισαφί!

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Ανσαριφάρντ για πρωτάθλημα, Γκαρσία, Χατζισαφί!

Ο Ιρανός άσος του Ολυμπιακού μίλησε για όλα!

Την άποψη ότι οι Πειραιώτες μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ανσαριφάρντ.

Αναφέρθηκε στην παρουσία του Γκαρσία στον Ολυμπιακό, στη μεταγραφή του Χατζισαφί στην ομάδα, αλλά και στη δική του θέληση να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ και να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της...

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Real News»: «Όλα πηγαίνουν καλά πλέον. Κάναμε μια μεγάλη επιστροφή στο πρωτάθλημα. Είχαμε βρεθεί αρκετούς βαθμούς πίσω, αλλά με ένα σερί νικών είμαστε στην κορυφή. Εκεί θέλουμε να παραμείνουμε έως το τέλος. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε την ποιότητα ως ομάδα για να το πετύχουμε. Όσον αφορά εμένα, χαίρομαι για τα γκολ που έχω σημειώσει και ελπίζω να προσφέρω και περισσότερα στη συνέχεια. Πάντα αυτό θέλει ένας επιθετικός, να σκοράρει περισσότερο και να βοηθάει».

Για τη στήριξη των οπαδών: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Από την πρώτη στιγμή το έζησα αυτό. Ακόμη και όταν δεν έπαιζα, προσπαθούσαν πολλοί να με ενθαρρύνουν. Τους ευχαριστώ».

Για τον Γκαρσία: «Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι να εφαρμόζουμε τις οδηγίες του. Ο κ. Γκαρσία θέλει την ομάδα ψηλά, να μην αργούμε στο παιχνίδι μας, να πρεσάρουμε. Θέλει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Είναι σημαντική η νίκη με τον Αστέρα, για να είμαστε πρώτοι πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο γήπεδό μας. Θα είναι διαφορετικό το ματς από αυτό του Κυπέλλου, όπως και η ρεβάνς. Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες, θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε όσο περνά ο χρόνος».

Για το Μουντιάλ: «Είναι μεγάλο κίνητρο. Εχουμε κληρωθεί με Πορτογαλία, Ισπανία και Μαρόκο. Δύσκολος όμιλος, αλλά θα είμαι μια μεγάλη εμπειρία και για εμένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου. Είναι ιστορικό γεγονός για το Ιράν, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τη μεταγραφή του Χατζισαφί: «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Εϊναι πολύ καλός παίκτης, θα μας βοηθήσει και αυτός, όπως και τα άλλα παιδιά που έχουν ήδη έρθει στην ομάδα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags