Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση Μπάρκα για Ολυμπιακό: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση»!
| 2018-01-28 09:55:00

Δήλωση Μπάρκα για Ολυμπιακό: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση»!

Sportdog Team
Δήλωση Μπάρκα για Ολυμπιακό: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση»!

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε για όλα!

Αναλυτικά σχολίασε στην εφημερίδα «Real News» για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και έμεινε ένα ακόμη, συνεπώς δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Ήταν ένα δυνατό ματς, ένα ντέρμπι που δοκίμασε τις αντοχές όλων μας. Αν και δεν ξεκινήσαμε δυνατά, σταδιακά βελτιώσαμε την απόδοσή μας και στο τέλος πήραμε το αποτέλεσμα που μας κάνει να ελπίζουμε ενόψει της ρεβάνς. Από την πλευρά μου νιώθω καλά και σαφώς είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φύγη αήττητη από το γήπεδο, αυτή είναι η δουλειά μου άλλωστε και γι΄ αυτό προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι όλο και καλύτερος».

Για τη ρεβάνς: «Παίζουμε στην έδρα μας και γνωρίζουμε καλά πως στο πλευρό μας θα έχουμε τους οπαδούς μας που πάντοτε στα ματς αυτά δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα και πάντοτε αποτελούν τον 12 παίκτη μας. Αν μπούμε δυνατά στο ματς και αγωνιστούμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Προφανώς και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση, αφού σίγουρα ο αντίπαλος θα πιέσει, όμως έχουμε αποδείξει πως αντιδρούμε σωστά στα δύσκολα, βρίσκοντας τον τρόπο να τα ξεπερνάμε. Θεωρώ σημαντικό γεγονός το ότι παραμένουμε μέσα σε όλους τους στόχους μας και εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags