Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κηδεία» στην Πλατεία! Ο ΠΑΣ σόκαρε τον Πανιώνιο στο 91’ (BINTEO)
| 2018-01-28 19:10:00

«Κηδεία» στην Πλατεία! Ο ΠΑΣ σόκαρε τον Πανιώνιο στο 91’ (BINTEO)

Sportdog Team
«Κηδεία» στην Πλατεία! Ο ΠΑΣ σόκαρε τον Πανιώνιο στο 91’ (BINTEO)

Σπουδαίο διπλό για τα Γιάννινα με γκολ του Τζημόπουλου στις καθυστερήσεις.

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, με τον Τζημόπουλο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης στο 91ο λεπτό με κοντινή προβολή. Οι Νεοσμυρνιώτες που ήταν καλύτεροι, έμειναν στους 27 βαθμούς και πλέον μένουν πίσω όσον αφορά την κούρσα της πρώτης τετράδας, ενώ οι Γιαννιώτες έφτασαν τους 22 και… ξεμπέρδεψαν με την παραμονή.

Όσον αφορά την διακύμανση του ματς, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό απείλησε με το σουτ του Κόντε. Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα, ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές, ισορρόπησε το ματς και στο 34’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Λάμπρου με σέντρα – σουτ σημάδεψε το δοκάρι! Η απάντηση του ΠΑΣ πάντως ήταν άμεσα και ανάλογη, καθώς στο 43’ ο Γιάκος με συρτό σουτ σημάδεψε τη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κότνικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήλεγξε τον ρυθμό, ωστόσο εγκλωβίστηκε στον καλά στημένο αμυντικό ΠΑΣ. Ο Λάμπρου στο 56’ προσπάθησε να απειλήσει με ένα ωραίο σουτ, ενώ στο 70’ ο Βελλίδης είπε «όχι» από κοντά στον Έλληνα επιθετικό των γηπεδούχων. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο ρυθμός έπεσε σημαντικά, οι Γιαννιώτες έκλεισαν όλους τους χώρους και αφού εξασφάλισαν το μηδέν, κατάφεραν να κλέψουν και το ματς. Στο 91’, στο πρώτο τους κόρνερ σε όλο το παιχνίδι, ο Τζημόπουλος με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου και έγραψε το 0-1.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Μπορεί ο Τζημόπουλος να χάρισε τη νίκη στον ΠΑΣ, ωστόσο για να φτάσουν οι Γιαννιώτες να την διεκδικούν μέχρι το 90’, χρειάστηκαν νωρίτερα 2-3 καλές επεμβάσεις του Βελλίδη, που σταμάτησε όποτε χρειάστηκε τον Λάμπρου.

Η ΦΑΣΗ: Το… buzzer beater του Τζημόπουλου στο 91’ ήταν η φάση της αναμέτρησης, αφού το γκολ αυτό «σκότωσε» τον Πανιώνιο και χάρισε τη νίκη στους Γιαννιώτες.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Αθανάσιος Σέζος είχε ένα εύκολο απόγευμα, αφού δεν προέκυψε κάποια ιδιαίτερα δύσκολη φάση.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Πανιώνιος ήλεγχε το ματς, ήταν οριακά καλύτερος, ωστόσο δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων και στο 91’ το πλήρωσε. Τα παιχνίδια δεν τα κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο ΠΑΣ Γιάννινα με το σημερινό του διπλό ξεμπέρδεψε μία και καλή με τα σενάρια περί παραμονής του, ενώ ο Πανιώνιος μάλλον εγκαταλείπει σιγά – σιγά τα όνειρα για τετράδα, ειδικά μετά την επιστροφή του Ατρομήτου στις νίκες.

ΠΑΤΑ ΤΟ:  Δείτε το γκολ σε  ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63' Γεσίλ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (73' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (87' Σκόνδρας), Μπετρά (59' Μανθάτης), Κόντε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags