Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι Μίλαν! 2-1 τη Λάτσιο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-01-28 21:20:00

Αυτή είναι Μίλαν! 2-1 τη Λάτσιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτή είναι Μίλαν! 2-1 τη Λάτσιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχισαν την παράδοση οι ροσονέρι!

Με κορυφαίο τον Τσαλχάνογλου που ήταν μια διαρκής απειλή, οι «ροσονέρι» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και άνοιξαν το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Κουτρόνε (15’) μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου.

 

Η Λάτσιο δεν έχει κερδίσει την Μίλαν από τον Σεπτέμβριο του 1989, όταν είχε επικρατήσει με 0-1 χάρη σε αυτογκόλ του νεαρού τότε Πάολο Μαλντίνι.

 

Ωστόσο, η χαρά τους κράτησε λίγο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο προωθημένος Άνταμ Μάρουσιτς έμεινε αφύλαχτος από δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.

Η Μίλαν έχασε ακόμα δύο σημαντικές ευκαιρίες με Σούσο και Τσαλχάνογλου και βρήκε το 2-1 στο πιο κομβικό σημείο. Μία τέλεια σέντρα του Καλάμπρια στην καρδιά της περιοχής βρήκε σε θέση βολής τον Μποναβεντούρα, ο οποίος με νέα κεφαλιά κεραυνοβόλησε τον Στρακόσα για το 2-1 (44’).

Στην επανάληψη, η Λάτσιο πίεσε με κάθε τρόπο για να μην φύγει ηττημένη από το Μιλάνο, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Ο Λούλιτς έχασε μία κλασική ευκαιρία για το 2-2, λίγο αργότερα ο Λουίς Αλμπέρτο σημάδεψε το δοκάρι και οι «λατσιάλι» έφυγαν για μία ακόμα με τα χέρια αδειανά από το καταραμένο για αυτούς «Σαν Σίρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags